Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Ein Wort gibt das andere III. Német nyelvkönyv a középfokú nyelvvizsgához

Ein Wort gibt das andere III. - Csizmadia Miklós, Dr. Hatvani Renate, Tamássyné Dr. Bíró Magda, Dr. Borbély Mária - Régikönyvek
(0 vélemény)

Az Ein Wort gibt das andere azoknak a nyelvtanulóknak készült, akik már elsajátították a német nyelv alapjait, és most, nyelvtani és lexikai ismeretek birtokában, a nyelvvizsgára kívánnak felkészülni. A feldolgozás intenzitásától függően a könyv mind a közép-, mind a felsőfokú vizsgára felkészíthet. A középfokú vizsgára elég a könyv passzív ismerete mellett csak a legfontosabb lexikai egységek aktivizálása. A felsőfokra igyekezzünk az egész anyagot alaposan és aktívan elsajátítani. A könyv elsősorban csoportos oktatásra alkalmas; a vele való munka tanári irányítást igényel. A címmel is utalni kívánunk arra, hogy az Ein Wort gibt das andere a produktív készségek, mindenekelőtt a szóbeli kommunikáció fejlesztésére irányul, de súlyt vet az íráskészség kialakítására és olvasott szövegek megértésére is. A könyvhöz készült hanganyag és a csatlakozó gyakorlatok (magában a könyvben is vannak ilyenek) segítségével a hallás utáni megértés is fejleszthető. Bár a leckék egy része tartalmaz nyelvtani jellegű gyakorlatokat is, s a hangzó anyag a magyar nyelvtanulóknak különös nehézséget jelentő nyelvtani nehézségeket háromütemű, nyelvi laboratóriumi feldolgozásra is alkalmas, drill jellegű feladatokban gyakoroltatja, a nyelvtan rendszeres átismétléséről itt (hely hiányában) le kellett mondanunk. A nyelvvizsgára való felkészüléshez ezért az Ein Wort gibt das andere mellett egy nyelvtani gyakorlókönyv, valamint egy sajtójegyzet használatát és/vagy német nyelvű sajtótermékek rendszeres olvasását ajánljuk.

Illusztrátorok:
Jovián György
Kiadó:
Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás éve:
1990
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2.
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9631830683
Kötés típusa:
egészvászon
Terjedelem:
278 oldal
Nyelv:
német, magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.46kg
Kategória:

Csizmadia Miklós

Csizmadia Miklós  további könyvei

legjobb ár
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 300 Ft
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 770 Ft
50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1993
Antikvár könyv
1 100 Ft 550 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...