Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Elnöki játszma

Elnöki játszma - Tom Clancy - Régikönyvek
Elnöki játszma - Régikönyvek Elnöki játszma - Régikönyvek
(1 vélemény)

Jamata, a revansista japán nagyiparos számára becsület dolga, hogy bosszút álljon Amerikán. Az országon, amely legyőzte hazáját, amely megölte szüleit, és amely miatt Japán soha nem lehet igazi nagyhatalom. A szigetországban sem sokan értenek egyet vele, de elég, ha megnyeri tervének a zaibacukat, az ipari és gazdasági vezetők szűk körét, akik a politikusokat is a kezükben tartják. És nacionalizmust mindig is könnyű gerjeszteni... Jack Ryan, Clancy remekül megrajzolt hőse immár az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója. Számára az becsület dolga, hogy legjobb tudása szerint védje az amerikai érdekeket - és megakadályozzon egy újabb világháborút. De rajtuk kívül még sokan teszik meg a magukét a roppant harcban, akiknek mindannyiuknak mást jelet, és akiktől mindannyikutól mást követel a becsület. A legmodernebb haditechnika felvonultatása, a tőzsdék és a politikusi dolgozószobák boszorkánykonyhájának bemutatása mellett ez adja a regény izgalmát.

Fordítók:
Loósz Vera
Kiadó:
Aquila Könyvkiadó
Kiadás éve:
1998
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
9639073903
Kötés típusa:
kemény papírkötés, kiadói borítóban
Terjedelem:
830 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.81kg
Kategória:

Tom Clancy

1947 - 2013
Thomas Leo Clancy Jr. (1947. április 12. – 2013. október 1.) amerikai író, akit leginkább a hidegháború alatti és utáni időszakban történő kémkedési és katonai regényeiről ismernek. A sikeres Tom Clancy neve egy idő után márkanévvé vált és a könnyebb értékesíthetőség érdekében mások az ő neve alatt és engedélyével jelentettek meg több film forgatókönyvet, regénysorozatot illetve videojátékot.

Tom Clancy  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 840 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 600 Ft
30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2000
Antikvár könyv
900 Ft 630 Ft
40%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1999
Antikvár könyv
1 200 Ft 720 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2019.01.30. 19:15

    Első könyvem Tom Clancy-től, bár mintha regényéből készült filmet már láttam volna. Az alapkonfliktus Japán és az USA közt – tekintettel a II. VH konfliktusára, s az atombombák ledobására – teljesen reális. Sőt, a japánok terjeszkedése, élenjáró technológiákat fejlesztő vállalatok felvásárlásai (Michael Crichton: Gyilkos napjából) – számomra – egyenesen ijesztőnek is tűnnek. Ez a könyv hol túl hosszúnak, elnyújtottnak, más helyen meg túl rövidnek, összecsapottnak tűnik, holott olvasnám még tovább. Egyedi, hihetetlen és nagyszerűen végiggondolt vízió ez, a hozzáértés pedig vitathatatlan. Clancy rendkívül jártas az amerikai külpolitikában, hírszerzésben , hadászatban s most bizonyította, hogy a gazdaságpolitikában is otthonosan mozog. Apróbb hiányosságai ellenére kitűnő, fantáziadús, nekem ijesztően szórakoztató könyv.