Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Erdély története - A fejedelmek kora 170 év krónikája - Buda elestétől II. Rákóczi Ferenc bukásáig

Erdély története - A fejedelmek kora - Nemere István - Régikönyvek
Erdély története - A fejedelmek kora - Régikönyvek Erdély története - A fejedelmek kora - Régikönyvek
(1 vélemény)
Borító tervezők:
Frigya Design
Kiadó:
Anno Kiadó
Kiadás éve:
2006
Nyomda:
Debreceni Kinizsi Nyomda
ISBN:
9633754216
Kötés típusa:
fűzött kemény papír
Terjedelem:
117 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 21.00cm, Magasság: 29.00cm
Súly:
0.50kg
Kategória:
A szerző előszava
1. Veszedelmek közepette
2. „Ördögtánc"
3. Kalandorok földjén
4. Dicsőség és pusztulás
5. Testvérharcok
6. Az utolsó fejedelem


Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • 2018.12.15. 19:49

    Nemere István Erdély története c. munkája Erdély történelmének legizgalmasabb és legfontosabb szakaszával foglalkozik, érdekes leírásban, érdekes véleményekkel.