Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Ételkészítés és tálalás módszerei a munkahelyi étkezésben

Ételkészítés és tálalás módszerei a munkahelyi étkezésben - Több író - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Szíveslátás =Vendéglátás
Kiadás éve:
1983
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
152 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 10.00cm, Magasság: 19.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Több író

Több író  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
480 Ft 240 Ft
akár 60%
Hűségpont:
 
50%
Hűségpont:
 
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 500 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...