Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Étlapírás négy nyelven Magyar, német, francia, angol

Étlapírás négy nyelven - Hetényi Károly - Régikönyvek
Étlapírás négy nyelven - Régikönyvek Étlapírás négy nyelven - Régikönyvek
(0 vélemény)

E kézikönyv az étterem-tulajdonosok, a vendéglősök, fogadósok és az étlapírással foglalkozók számára olyan segédeszköz, amely színvonalasabbá teszi munkájukat, segít megoldani fordítási problémáikat. Lényeges a vendéglátásban dolgozók nyelvtudása mellett, hogy a vendég többnyelvű étlapot is találjon éttermeinkben.

Borító tervezők:
Szabó Árpád
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1993
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Dabasi Nyomda Rt
ISBN:
9632226607
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
218 oldal
Nyelv:
magyar, angol, német, francia
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.37kg
Kategória:
Az étlap és az étrend összeállításának Szárnyashúsból készült ételek 136
alapelvei 9 Rőtvadakból, vadszárnyasokból készült
Előételek, ízelítők 14 ételek 148
Hideg előételek 14 Házi tészták, sütemények 159
Hideg tojásételek 14 Édes mártások, habok, öntetek 172
Hideg ételek 15 Tejtermékek, tejes, tejfeles ételek 174
Meleg előételek 19 Gyümölcsök, befőttek 180
Meleg tojásételek 19 Gyümölcsök 180
Meleg ételek 23 Befőttek 183
Mártások 31
Levesek, levesbetétek 38 FÜGGELÉK 185
Levesek 39 Fűszerek, ízesítők 187
Levesbetétek 53 Gombák, gombából készült ételek 192
Saláták, savanyúságok; salátaöntetek, Gombák 192
dresszingek 56 Gombából készült ételek 193
Saláták, savanyúságok 57 Halak és hidegvérűek 196
Salátaöntetek, dresszingek 61 Vajak 199
Köretek 64 Hentesáruk, felvágottak 201
Köretek L (főzelék- és zöldség- Nyers koszt, nyers ételek 206
félék) 65 Fond ue 209
Köretek II. (tészta- és. gabonafélék) 67 Mintaétlap I. 210
Hideg köretek 69 Mintaétlap H. 211
Gyümölcsköretek 70 Mintaétlap III. 213
Burgonyából készült ételek, köretek 71 Reggeliétlap 215
Halakból és hidegvérűekból készült Étrendminták 216
ételek 75 Magyaros étrend 216
Hideg ételek 75 Húsvéti — tavaszi étrend 216
Meleg ételek 79 Lakodalmas étrend 216
Húsételek 87 Karácsonyi étrend 216
Marhahúsból készült ételek 88 Szilveszteri étrend 216
Borjúhúsból készült ételek 103 Vadászlakoma 216
Sertéshúsból készült ételek 113 Libatoros ebéd étrendje 217
Bárány- és ürühúsból készült ételek 129 Disznótoros vacsora étrendje 217
Házinyúlból készült ételek 135 Felhasznált irodalom 219


Hetényi Károly

Hetényi Károly  további könyvei

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...