Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

FELSŐBB MATEMATIKAI FELADATGYŰJTEMÉNY

FELSŐBB MATEMATIKAI FELADATGYŰJTEMÉNY - Obádovics J. Gyula - Régikönyvek
(0 vélemény)

"Ebben a feladatgyűjteményben az egyetemek és a főiskolák matematikaoktatásában rendszeresen előforduló témakörökhöz illeszkedő >könnyebb< és >nehezebb< példák találhatók. Az anyag összegyűjtésekor az vezérelt, hogy a feladatok nagyobb része a matematikai gyakorlatok órái keretében is megoldható legyen. Fejezetenként az egyszerűbben megoldható feladatok sorozata a begyakorlást, a számolási készség fejlesztését, a vizsgára való felkészüléshez az egyes típusfeladatok gyors felismerését és a megoldáshoz szükséges ismeretanyag rögzítését teszik lehetővé. E feladatok mellett minden fejezetben találhatók olyanok is, amelyek az adott fejezet szűkebb ismeretanyagánál bővebb ismereteket kívánnak meg." - részlet a szerző előszavából.

Kiadó:
Scolar Kiadó és Szolgáltató Bt.
ISBN:
9639193720
Terjedelem:
560 oldal
Kategória:

Obádovics J. Gyula

1927 -
Obádovics József Gyula (Baja, 1927. március 3. –) természettudományi, műszaki doktor, a matematika tudományok kandidátusa. A Gödöllői Agrártudományi Egyetem volt tanszékvezetője, a Scolar Kiadó alapítója. 15 könyv, 30 egyetemi jegyzet, 52 tudományos publikáció szerzője. A magyar számítástechnika-oktatás egyik megteremtője. Országszerte ismert fogalommá vált összefoglaló és gyakorló kézikönyv jellegű, nemzedékek által használt és rengeteg kiadást megért, Matematika c. közép- és felsőfokú ismereteket tárgyaló matematika-tankönyvéről, amelyet csak "az Obádovics" néven emlegetnek. Fikciós műveket is alkot, Sámán Simon álnéven. Nyugdíjba vonulása után Julius J. Coach néven erotikus regényeket is megjelentetett.

Obádovics J. Gyula  további könyvei

Gyakorlati számítási eljárások - Obádovics J. Gyula - Régikönyvek
30%
1 800 Ft 1 260 Ft (30%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...