Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Figyel az ég

Figyel az ég - Philip K. Dick - Régikönyvek
(1 vélemény)

Minden világnak megvan a maga istene. Csak jó lenne tudni, ki az. Jack Hamiltont, a feleségét és másik hat embert baleset ér a Belmont Bevatron protonsugár deflektorában. Egy robbanás a részecskegyorsítóba taszítja őket, és az óriási mágnest védő fémhálón keresztül mindannyian belezuhannak az energianyalábba. Amikor Hamilton magához tér, látszólag minden rendben van. De csak látszólag. A feleségével együtt lassan kezdenek ráébredni, hogy a dolgok most másképpen működnek, mint ahogyan azt megszokták. Ebben a világban a hazugságért isteni büntetés jár, a hitetlenségért pedig halál. Milyen világba érkeztek? Miféle őrült istenség figyeli őket az égből? Hogyan tudnak innen megmenekülni? És ha egyszer megmenekülnek, vajon kinek a világába kerülnek legközelebb?

Kiadó:
Agave Könyvek Kft.
Kiadás éve:
2016
ISBN:
9789634191247
Terjedelem:
240 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 21.00cm, Magasság: 14.00cm
Kategória:

Philip K. Dick

Philip K. Dick  további könyvei

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • (2005Agave) 2019.01.14. 11:16

    Minden ember fejében egész világ van és ahány ember, annyi világ. De milyen lenne, ha ezek a világok meg tudnának elevenedni, létre tudnának jönni, és bebarangolhatnánk őket? Velük együtt megteremtődne minden félelem, amit létrehoztunk, és minden gondolat, ami a fejekben van. Mi történne, ha mindez az őrület determinálódni tudna egy látszólagosan valós világban? Ezeket a helyzeteket élhetjük át többször, őrültebbnél őrültebb világok képében. Talán az összes kreált világra elmondható, hogy élhetetlenebb, mint az általunk ismert világ, pedig ha belegondolunk az sem mondható tökéletesnek, sőt néha beteg, mert néhány elborult elméjű ember megmérgezi, elrontja, ráerőltetve a világképüket a környezetükre. Itt azonban a teljes elborulással találkozunk, beteg elmékben kalandozva.