Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Főzés-sütés tanfolyam lépésről-lépésre A komplett szakácskönyv

Főzés-sütés tanfolyam lépésről-lépésre - Régikönyvek
Főzés-sütés tanfolyam lépésről-lépésre - Régikönyvek Főzés-sütés tanfolyam lépésről-lépésre - Régikönyvek Főzés-sütés tanfolyam lépésről-lépésre - Régikönyvek Főzés-sütés tanfolyam lépésről-lépésre - Régikönyvek
(1 vélemény)

Most végezhet főzés-sütés tanfolyamot a saját otthonában! Ha kezdő szakács volna vagy újabb alkotó receptekkel szeretne kísérletezni, ez a kitűnő 12 kötetből álló sorozat nagyszerű lehetőséget kínál a szakácsművészeti sikerhez. Mindent bemutat önnek az étvágygerjesztőktől a desszertekig és elsajátíthatja a szemet gyönyörködtető díszítés technikáját. Ezek a konyhában kipróbált receptek lépésről-lépésre segítik az alkotómunkájában. A képes illusztrációk még jobban megkönnyítik a feladatát. Végezetül összehasonlíthatja saját mesterművét az elkészült tál felvételével. A „Magyarázatok” című része mindegyik fejezetnek tele van hasznos információkkal a főzési eljárásokról és az alapanyagok feldolgozásáról. Ezek a magyarázatok és a velük bemutatott praktikus receptek nélkülözhetetlen alkotórészei egy jól ellátott szakácskönyvtárnak.

Kiadó:
Publications International, Ltd.
Kiadás éve:
1994
Kiadás helye:
Canada
ISBN:
1551850273
Kötés típusa:
fűzött kemény papír
Terjedelem:
608 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 22.00cm, Magasság: 30.00cm
Súly:
2.15kg
Kategória:
Bevezetés 6
Étvágygerjesztés 8
Magyarázatok 10
Elegáns kezdés 12
Külföldi ízek 22
Falatozás ideje 32
Ínyencfalatok 38
Száraztészták 46
Magyarázatok 48
Saláták és levesek 50
Mártások 62
Előételek 74
Zöldségfélék 86
Magyarázatok 88
Spárga 92
Zöldbab 94
Limabab 96
Brokkoli 98
Kelbimbó 100
Sárgarépa 102
Karfiol 104
Kukorica 106
Padlizsán 110
Karalábé 112
Gomba 115
Hagyma 118
Paszternák 122
Borsó, angol 124
Borsó, kínai 126
Amerikai zöldpaprika 128
Burgonya 130
Édesburgonya (batata) 134
Spenót 136
Spagetti tök 138
Téli tök 140
Paradicsom 142
Cukkini 144
Csirke 146
Magyarázatok 148
Saláták 154
Egytálételek 162
Család kedvencei 172
Elegáns előételek 184
Kínai 194
Magyarázatok 196
Étvágygerjesztők és levesek 198
Előételek 212
Körítések 230
Olasz 236
Magyarázatok 238
Étvágygerjesztők és levesek 240
Tésztafélék 250
Előételek 264
Körítések 274
Mexikói 280
Magyarázatok 282
Étvágygerjesztők 286
Tortilla félék 294
Előételek 308
Mellékfogások 326
Alapok 332
Csokoládés és barna aprósütemények 336
Magyarázatok 338
Egy pillanat alatt 340
Csokoládészilánkok 348
A család kedvencei 358
Barna aprósütemények 378
Különlegességek 386
Torták 402
Magyarázatok 404
Remekek 406
A csokoládés gyűjtemény 414
Gyümölccsel teli 428
Egyveleg 436
Desszertek 446
Magyarázatok 448
Tökéletes pie félék 450
Csodálatos desszertek 462
Pompás csokoládé 468
Gyümölcs kreáció 478
Zárójelenetek 484
Ünnepi receptek 492
Magyarázatok 494
Étvágygerjesztők és italok 496
Előételek 510
Mellékfogások 524
Édességek 546
Körítések 560
Magyarázatok 562
Gyümölcsök 564
Zöldségfélék 572
Édes körítések 282
Egyebek 290
Index 596

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020. 03. 11. 7:38

    Külföldi kiadás. Szuper receptek.
    Nekem tetszik.