Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Főzőcske lépésről lépésre

Főzőcske lépésről lépésre - Régikönyvek
Főzőcske lépésről lépésre - Régikönyvek Főzőcske lépésről lépésre - Régikönyvek Főzőcske lépésről lépésre - Régikönyvek Főzőcske lépésről lépésre - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Agria Kiadó Kft.
Kiadás éve:
1990
Nyomda:
Egri nyomda
ISBN:
9634001181
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
116 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:
26. Libamáj zöldségágyban 59
27. Mazsolás csirke 62
28. Májas húsrolád 63
29. Meggyes csirke 66
30. Naranccsal töltött borjújava 67
31. Narancsos rakott fogas 70
32. Nyelvragu I. 71
33. Nyelvragu II. 74
34. Olívás húskockák 75
35. Olívás pulykamell 78
36. Oroszos kolbászfelfújt I. 79
37. Oroszos kolbászfelfújt II. 82
38. Rakott füstölt nyelv 83
39. Részeges kacsa 87
40. Sajtos marhacomb 90
41. Sertésbordák aszalt szilvával 91
42. Sertésbordák diósan 94
43. Sertésbordák háziasan 95
44. Sertésjava gyümölcsraguval I. 98
45. Sertésjava gyümölcsraguval II. 99
46. Sertésjava gyümölcsraguval IIi. 100
47. Spanyol erőshús 102
48. Szüreti szelet 103
49. Töltött angolna 106
50. Töltött, bundázott borjúmáj 107
51. Töltött tök 110
52. Zöldséges töltött libanyak 111
53. Zöldséges töltött paprika 114
54. Zöldséges töltött dagadó 115

9


Tartalomjegyzék

Előszó 5
Bevezető 7
Tartalomjegyzék 8
Eszközszükséglet 9
1. Ananásszal töltött csirke 10
2. Banánnal töltött borjújava 11
3. Birkaragu I. 14
4. Birkaragu 15
5. Borókás párolt marhafartő 17
6. Brinzás rakotthús 19
7. Currys-lencsés ragu 22
8. Csirkecomb kelvirággal 23
9. Csirkemáj aszalt szilvával 26
10. Csirkemellel töltött csirkecomb 27
11. Csirkemellel töltött pulykamell 30
12. Csirkés lasagne 31
13. Duplán göngyölt húsrolád 34
14. Erdei csirke 35
15. Flambírozott illatos kacsamáj 38
16. Fokhagymás csirkemell 39
17. Francia töltött padlizsán 42
18. Gombás borjúszegytekercs 43
19. Húsos béles 46
20. Húsos buci 47
21. Indiai ragu 50
22. Kagylóval töltött kelkáposzta 51
23. Kapros borjúszegytekercs 54
24. Kukoricás csirke 55
25. Lengyel borda 58

8


Kós Gábor

Kós Gábor  további könyvei

40%
2 000 Ft 1 200 Ft (40%)
Antikvár könyv
40%
1 000 Ft 600 Ft (40%)
Antikvár könyv
40%
560 Ft 336 Ft (40%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...