Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Galaxis útikalauz stopposoknak Galaxis útikalauz stopposoknak / Vendéglő a világ végén / Az élet, a világmindenség meg minden / Viszlát, és kösz a halakat / Jobbára ártalmatlan

Galaxis útikalauz stopposoknak - Douglas Adams - Régikönyvek
Galaxis útikalauz stopposoknak - Régikönyvek Galaxis útikalauz stopposoknak - Régikönyvek
(2 vélemény)

Ez a történet a szörnyen ostoba csütörtökről és rendkívüli következményeiről szól, és arról, hogy miért sokkal biztonságosabb a világegyetem, ha van nálunk egy törülköző. Ez a történet emellett egy könyvről is szól, melynek címe: GALAXIS Útikalauz stopposoknak. Ez nem földi könyv, sosem adták ki a Földön, és a szörnyű katasztrófát megelőzően egyetlen földlakó se látta vagy hallott róla. A könyv mindazonáltal szerfelett figyelemreméltó. Valószínűleg ez a legfigyelemreméltóbb könyv, ami csak napvilágot látott a Kisgöncöl óriási kiadóhivatalainak gondozásában - bár a földlakók ezekről se hallottak. Ez a könyv nem csupán hallatlanul figyelemreméltó, hanem elképesztően sikeres is. Népszerűbb, mint a Mennyei házi mindentudó, jobban fogy, mint a Hatvanhárom további figura súlytalanság esetére című illusztrált kiadvány, és ellentmondásosabb, mint Oolon Coluphid filozófiai bombaként robbanó trilógiája: a Hol tévedett Isten, a Még néhány Isten legsúlyosabb tévedéseiből, és a Végül is kicsoda ez az Isten egyáltalán? A Galaxis Külső Keleti Peremének néhány liberálisabb civilizációja számára a GALAXIS Útikalauz már kiszorította a hatalmas Encyclopaedia Galacticát, s egyedül tölti be az összes tudás és bölcsesség tárházának szerepét, mert noha sok benne a hézag, és tele van kétes, de legalábbis üvöltően pontatlan adattal, két fontos vonatkozásban felülmúlja kevésbé szárnyaló elődjét. Egyrészt némileg olcsóbb. Másrészt borítóján a következő szavak láthatók, szép nagy betűkkel szedve: Ne ess pánikba!

Fordítók:
Molnár István, Németh Attila, Nagy Sándor, Kollárik Péter
Borító tervezők:
Kállai Nagy Krisztina
Kiadó:
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve:
2015
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Borsodi Nyomda Kft.
ISBN:
9789636894436
Kötés típusa:
fűzött kemény papír kiadói borítóban
Terjedelem:
694
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 23.00cm
Kategória:
• Galaxis Útikalauz stopposoknak
• Vendéglő a világ végén
• Az élet, a világmindenség meg minden
• Viszlát, és kösz a halakat
• Jobbára ártalmatlan

Douglas Adams

Douglas Adams  további könyvei

akár 50%
Hűségpont:
 
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 400 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (2021Gabo Könyvkiadó) 2022. 02. 26. 1:54

    egy igazián felkavaró gyomorgörcs. rekeszizomsérvvel küzdő óvatlan olvasóknak nem ajánlott! "komp akart lenni... de nem komp lett" ahogy besenyő margit ajánlotta nekem az író műveit!

  • (2015Gabo / Talentum) 2018. 03. 29. 21:20

    Ez a könyv a kedvenc mindenekfelett! Intelligens, maró társadalomkritika, sci-fi köntösben. A magyar fordítás pedig egyszerűen zseniális.