Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. Negyvennégy rézre metszett képekkel, mellyek égi munkájú mesterségesen mettzett kövekből rajzoltattak-le.

Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. - Régikönyvek
Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. - Régikönyvek Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. - Régikönyvek Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. - Régikönyvek Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. - Régikönyvek Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. - Régikönyvek
(0 vélemény)

Görög és római mythologia vagy-is A’ régi görögök és rómaiak költött isteneinek és félisteneinek mesés történetei. Fordította Kis János. Negyvennégy rézre metszett képekkel, mellyek égi munkájú mesterségesen mettzett kövekből rajzoltattak-le. Pozsonyban, 1805. Wéber Simon Péter költségével és betűivel. [2] + 279 + [1] p. + 21 t. (Seipp Károly Keresztély rézmetszetei). Az első előzéken régi katalógusszám és Mérő István Károly Ex librise. Néhány rézmetszeten apró ceruzás kiegészítések, néhány oldalon aláhúzás. A táblákon foxing. Példányunkból hiányzik a rézmetszetű címkép, illetve egy tábla. A korabeli aranyozott gerinc egy részének felhasználásával készült XIX. század közepéről származó félvászon kötésben, színes festésű lapszélekkel. Jó példány.

Kiadó:
Wéber Simon Péter
Kiadás éve:
1805
Kiadás helye:
Pozsony
Kötés típusa:
korabeli aranyozott félvászon
Terjedelem:
279
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 18.00cm
Kategória:

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...