Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Gyapjú-, tej- és hústermelés a juhászatban

Gyapjú-, tej- és hústermelés a juhászatban - Schandl József - Régikönyvek
Gyapjú-, tej- és hústermelés a juhászatban - Régikönyvek Gyapjú-, tej- és hústermelés a juhászatban - Régikönyvek Gyapjú-, tej- és hústermelés a juhászatban - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve:
1952
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
148 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Schandl József

1885 - 1973
Schandl József (Bakonybél, 1885. április 27. – Budapest, 1973. július 10.) okleveles mezőgazda, állatorvos, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia tagja (levelező: 1953, rendes: 1960).

Schandl József  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...