Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Gyur(T)csány

Gyur(T)csány - Franka Tibor - Régikönyvek
(1 vélemény)

Gyurcsány Ferenccel közöltem elsőként, könyvet írok róla. Így tisztességes. Azt válaszolta, köszöni szépen, most nem ér rá. Gyurcsány miniszterelnöknek tehát, nincsen ideje véleményt mondani Gyurcsány Ferenc magyar állampolgárról. Biztosan jó oka van rá... Miért menekül Ferenc, Fletó elől? Miért szégyelli civil önmagát? Miért kerüli egymást a hivatalos, meg a hétköznapi Gyurcsány a nyilvánosság előtt? Melyik fél a másiktól? A milliárdos a csórótól? A lakótelepi a rózsadombitól? A kapitalista a szocialistától? Tőle nem tudtam meg, de másoktól, igen. Mert jogunk van tudni, már akit érdekel, hogy a mi nevünkben és pénzünkből, kinek a kezébe játszották át már megint a hatalmat. Mindazonáltal ez a könyv elsősorban nem Gyurcsány Ferencről szól, hanem egy olyan országról, amelyben Gyurcsány Ferenc is miniszterelnök lehet. Okulásul ajánlom mind a két oldalnak.

Kiadó:
A szerző kiadása
Kiadás éve:
2005
Kiadás helye:
Budapest
ISBN:
9632183673
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
246 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 19.50cm
Kategória:
A cukorillatú belvárosi fészer
Lezser szocialista, avagy munkakönyv a kredencen
Az utolsó vacsora.
Fletó Fletovics Jemelján igazi családja
Muskátliherélő a dobbantón
A sokoldalú KISZ-es fiúk
„Apró" lépésekkel a csúcsig
Körbeérvényesülés állami prostikkal
Utolsó pár előre fuss!
Görög Viktor — Római Ferenc
A magyar Bermuda-háromszög
Az olvasók írták (Válogatás olvasói levelekből) ..
Képmelléklet (fészertől a villáig)

Franka Tibor

Franka Tibor  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 01. 07. 6:40

    Leleplező szánt írás a privatizációs bűncselekményekről, a puccsal átvett hatalomról és egy jellemtelen ember ámokfutásáról. Jó lenne minél többen olvasnák.