Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Halál a filmkockán

Halál a filmkockán - Rudolf Lorenzen - Régikönyvek
(1 vélemény)

- Hát ez meg mi? - kiáltja Margret rémülten. Clausnak husáng van a kezében, az emlékoszlop mellett áll. Felemeli a husángot, és a kamera felé fut. - Viccelődik - nyugtatta meg Margretet Susanne. - Claus és én aznap féktelen jókedvűek voltunk. - A rablót utánozza - kommentálja Joe. - A joke - magyarázza meg a kínaiaknak Mergarten kisasszony a jelenetet. Claus fut, lóbálja a husángot, fenyegetően felemeli, megtorpan, fenyegetően magasba lendíti karját... - Jó kis tréfa - ismételgette Budhweitz úr nevetve. - Jó kis... Tréfa, mondta volna még egyszer, de elállt a szava. Az imént még a husángot tartó kéz látszott kinagyítva a képen, most az ellentétes oldalról látható a jelenet: hátulról a husáng és a kéz. Üt, vág a husáng, teljes lendülettel sújt le egy emberre. Véres az arca, kiáltásra nyílik a szája a véres fejű embernek, a haja szőke. Nő az illető, fiatal, szőke nő...

Sorozatcím:
Albatrosz Könyvek 5749
Fordítók:
Toronyi Attila
Borító tervezők:
Horváth Péter
Kiadó:
Magvető Könyvkiadó
Kiadás éve:
1986
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szikra Lapnyomda
ISBN:
9631408574
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
334 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.50cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Rudolf Lorenzen

Rudolf Lorenzen  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 02. 15. 10:11

    Na, ez elég ütős lett. Tulajdonképp a szokásos, klasszikus krimire számítottam, de nagyon nem az. Egy házaspár a főszereplő, akik fura kalandba keverednek. A történet első felében mindez csak simán hátborzongató, majdhogynem kísérteties, mind a rejtélyes eseményeket, mind a barátságosnak tetsző kisváros nyugtalanító képét tekintve. Aztán ahogy egyre parább a szituáció, egyre jobban félünk, és hirtelen kiderül az igazság… de ettől sokkal rosszabb lesz az egész. Egyszóval nagyon nyomasztó könyv. Kell hozzá egy kis gyomor, de érdemes tenni vele egy próbát.