Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Harmadik lány

Harmadik lány - Agatha Christie - Régikönyvek
(1 vélemény)

"… Földbe gyökerezett a lába. Iszonyodva meredt a padlón fekvő alakra. Csak lassan mozdult, mintha óriási erőfeszítésébe kerülne elfordítania a fejét. S a tükörben saját, halálra vált arcát pillantotta meg. Felsikoltott… Vakon rohant ki a nappaliból, és eszeveszetten dörömbölni kezdett a szomszéd lakás ajtaján. Javakorabeli nő bámult rá meglepetten. – Mi a csodát…?! – Egy halott… egy halott van a szobában! Ismerem… Azt hiszem… leszúrták… Vér… Vér…! MINDENÜTT CSAK VÉR!…"

Fordítók:
Domina Márta
Kiadó:
Hunga Print Nyomda és Kiadó
Kiadás éve:
1989
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
19.
Nyomda:
Dabasi Nyomda
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
199
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Kategória:

Agatha Christie

1890 - 1976
Agatha Christie (Torquay, 1890. szeptember 15. – Wallingford, 1976. január 12.) angol írónő, „a krimi koronázatlan királynője”. Mary Westmacott álnéven romantikus regényeket is írt, de az utókor számára inkább mintegy 80 detektívregénye és nagy sikereket arató West End-i színpadi darabjai miatt emlékezetes. A Guinness Book of World Records szerint Christie – William Shakespeare mellett – a világ minden idők legtöbb eladott könyvét elérő író. Csak a Biblia ért el magasabb eladott példányszámot.

Agatha Christie  további könyvei

10%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 500 Ft 2 250 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 500 Ft 1 200 Ft
akár 10%
Hűségpont:
 
20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1973
Antikvár könyv
1 500 Ft 1 200 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2022. 11. 23. 3:08

    Poirothoz különös látogató érkezik ;Norma R estarick, aki azzal keresi meg a felügyelőt, hogy lehetséges, hogy megölt valakit.Tobbet azonban nem lehet megtudni róla,mert amilyen gyorsan érkezik olyan hirtelen tűnik.Csupan a véletlen játéka, hogy Ariadné,a felügyelő barátja éppen abban a házban lakik, ahol Norma.... Hamarosan beindulnak a szürke agysejtek és az elveszett lány is előkerül....