Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Hód és a ZX-7

Hód és a ZX-7 - Mattyasovszky Jenő - Régikönyvek
(1 vélemény)

"Zimmer elégedetten kuncogott magában. Pár lépésre a kertkaputól mégis rossz előérzete támadt. Mintha a nevét hallotta volna. Hirtelen megtorpant: most már tisztán hallotta a halk hangot. - Herr Zimmer? Meglepetten fordult oldalt. Mintegy kartávolságra tőle, a széles törzsű akácfától egy árnyék vált el. Csak a körvonalait látta. Akaratlanul is hátralépett. - Tessék? - fürkészte a sötétet. - Herr Zimmer? - ismételte meg a kérdést az árny. És ő elkövette a végzetes ballépést: - Én vagyok... A sötétből lángnyelv villant, és Zimmer Lajos üres zsákként rogyott a földre. A lövés hangját követő csendbe futó léptek zaja és kiabálás keveredett. - Ott szalad, a fák mellett! - ordította a ballonkabátos férfi. A másik futásnak eredt a túlsó járdán a megadott irányba. Ismét lövés dörrent... A futó alak felbukott, majd a kerítés tövéhez vonszolta magát, és két lövést adott le a közeli utcasarok irányába. Ballonkabátos társa a másik oldalon tapadt a falhoz, és az ő kezében is fegyver villant."

Kiadó:
Aldina Kiadó
Kiadás éve:
1995
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
9637394524
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
236 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Mattyasovszky Jenő

1984 -
Mattyasovszky Jenő (1931 – 1984. szeptember 20., Budapest) író, újságíró.

Mattyasovszky Jenő  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
800 Ft 560 Ft
20%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1981Táncsics Könyvkiadó) 2020.07.18. 10:41

    Az első négy kötet közül ez tűnt a legerősebbnek. A nyugati hatalmak mindent elkövetnek, hogy a magyar szellemi terméket megszerezzék, nem számít sem emberélet, sem pénz, sem ígéret. De Hód itt is a vártán áll, és emberségesen okos főnökei segítségével végzetes csapást mér az ármányra. A társadalom fellélegezhet, jó kezekben vannak az érdekei.
    Négy kötet után már sejteni lehet, ki is lesz Hód, de azért maradt meglepetés a végére is, ezt mindenképpen a javára írom.