Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Hogyan készül a jó sütemény? Megmondja nekünk a világos fej!

Hogyan készül a jó sütemény? - Régikönyvek
(0 vélemény)

Hogyan készül a jó sütemény?. Megmondja nekünk a világos fej! [Budapest], [s.a.]. dr. Oetker. 96 p. Tűzött. / Mit gyárt Dr. OETKER? 1. SÜTŐPORT 2. VANILINCUKORT 3. PUDINGPORT 4. KUGLÓFANYAGOT 5. KRÉMPOROKAT 6. GUSTINT 7. BEFŐZŐPORT 8. VANILIA MÁRTÁSPORT 9. VÖRÖS DARÁT 10. PURINÁT 11. HÁZI NÁTRONT 12. REGINA ÉTGELATINT Ezeket ismerteti jelen könyvecske. Őrizzük meg jól, mert a Dr. OETKER-féle gyártmányokkal készült süteményeket és édességeket különösen a gyermekek szeretik és betegek is élvezhetik.

Kiadó:
dr. Oetker
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
tűzött
Terjedelem:
96 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 9.00cm, Magasság: 15.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Tudnivalók:
Mit gyárt Dr. Oetker? 2
Mi az a Dr. Oetker-féle sütőpor? 2
Mi az előnye az élesztővel szemben? 3
Mivel takarékoskodhatunk, ha sütőport használunk? 3
Hogyan kell a Dr. Oetker-féle sütőport használni, mikor kell a tésztához hozzáadni? 4
Mi az a Dr. Oetker-féle vanillincukor? 6
Mi az előnye a vaniliával szemben? 6
Mik azok a Dr. Oetker-féle puddingporok? 7
Mi az a Dr. Oetker-féle kuglóf anyag? 7
Mik azok a Dr. Oetker-féle krémporok? 8
Mi az a Dr. Oetker-féle Gustin? 8
Mi az a Dr. Oetker-féle befőzőpor? 8
Mi az a Dr. Oetker-féle vanilia mártáspor? 9
Mi az a Dr. Oetker-féle vörös dara? 9
Mi az a Dr. Oetker-féle purina? 9
Mi az a Dr. Oetker-féle házi nátron? 9
Mi az a Dr. Oetker-féle Regina étgelatin? 10
Vásárlásnál hogyan kérjük az Oetker-gyártmányokat? 10
Hol kaphatók a Dr. Oetker-féle gyártmányok? 10
Oetker-féle bevált receptek:
Albert-piskóta 11
Alma bundában 12
Almakrém 12
Almás-béles 13
Almásszelet 14
Áfonyás kalács 14
Ánizsmagos íjacskák 14
Ánizs és vaníliás kétszersült 15
Baracklepény 15
Bécsi tarisznya 16
Beszórt kalács 16
Brémai tuskó 17
Borsató 18
Bukta 18
Burgonyás kenyér 19
Burgonyás kifli 19
Burgonya-krokett 19
Burgonyás rétes 20
Citrommáz 21
Cukormáz 21
Csehpimasz 21
Cseresznyés kalács 21
Csillagok 22
Csokoládéfánk 22
Csokoládéfelfújt 23
Csokoládéfelfújt 23
Csokoládékenyér 23
Csokoládékrém 24
Csokoládémáz 24
Csokoládészivecskék 25
Csokoládétorta 25
Darázsfészek 25
Darázsrétes 26
Diókrém 27
Dióskocka 27
Diós kockák 28
Diósrétes 28
Dióstorta 29
Édes makaróni 30
Erőkalács 30
Farsangi fánk 31
Füszeres csók 31
Gesztenyefánkocskák 32
Gesztenyetorta 32
Gombás omlett 33
Gombóc szalvétában 33
Gustinkalács 34
Gyümölcsizes felfújt 34
Gyümölcskalács 35
Gyümölcskalács (finomabb) 35
Gyümölcskenyér 35
Gyümölcslepény 36
Gyümölcsrétes 37
Habgaluska (madártej) 37
Hab- vagy krémhüvely 38
Házitorta (Dr. Oetker-féle) 38
Hollandus (Előétel) 39
Homoktorta 39
Hólabda 40
Húsvéti kalács 40
Huszárcsók. (Gyorsan elkészitve) 41
Kakaó-fánkocskák 41
Kakaós kalács 42
Karácsonyi sütemény 42
Karácsonyfa-gyűrűcskék 43
Keksz 43
Keksz 44
Kétszersült (Oetker-féle) 44
Kifli töltve 45
Dr. Oetker-féle kuglófanyag 45
Kuglóf (finoman) 46
Kuglóf (egyszerűbb módon) 47
Lepény 47
Linzer-torta 48
Manduláscsók 49
Mandulakoszorúk 49
Mandulatorta 49
Mazsola kalács 50
Mazosláskalács 51
Margit-kalács 51
Mákoskalács 52
Mákosrétes 52
Mézeskalács 52
Mézescsók 53
Mogyorókrém-torta 54
Omlett 54
Omlós torta 55
Omlós sütemény 55
Piskótakalács 56
Piskóta torta 56
Piskótatekercs 57
Pozsonyi kifli 58
Princessfánk 58
Puncsbaba 59
Puncskockák 60
Pudding (meleg) 60
Püspök-kenyér 61
Dr. Oetker-féle puddingok 61
Ribizkekalács 62
Sacher-kuglóf 62
Sacher-torta 63
Spanyol szélsütemény 63
Szilveszter-alma 68
Szőlőskalács 64
Teakenyér. (Újabb mód szerint garnírozva) 65
Tearudacska 65
Tejeskenyér 66
Tejfeles fánk 66
Tepertős pogácsa 67
Tepertős pogácsa (erdélyi módra) 67
Tepertős pogácsa (finom) 67
Tojásos konyak 68
Túróskalács 68
Túrósrétes 68
Túróstáska 69
Túrós táska vajas tésztából 70
Túrós torta 70
Vajaspogácsa 71
Vajastészta 71
Vaniliafagylalt (egyszerű, 6 személy részére) 72
Vaniliafagylalt (finom, 12 személy részére) 72
Vaniliás kifli 72
Vaniliás sütemény 73
Villámkalács 73
Vízi tyúk (sült egér) 74
Zsemlyegombocók 74
Befőző receptek:
Amerikai őszi barack 76
Befőtt spárga 76
Befőtt tök 77
Egres gelée 77
Fűszeres uborka 78
Gomba-konzerv 78
Gyömbér-gyümölcs 78
Hamvas szeder-szirup 79
Paradicsom-gyümölcs 79
Ribizke-jam 80
Rumos gyümölcs 81
Savanykás édes körte 81

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...