Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Horváth Ilona válogatott receptjei

Horváth Ilona válogatott receptjei - Horváth Ilona - Régikönyvek
(1 vélemény)

Horváth Ilona szakácskönyvéből generációk tanultak sütni-főzni. Az alapműből most először jelenik meg színes változat.

Sorozatcím:
Szalay könyvek
Borító tervezők:
Dávid Ildikó, Duzs Mária
Kiadó:
Pannon-Literatúra Kft.
Kiadás helye:
Kisújszállás
ISBN:
9789632511122
Kötés típusa:
spirálozott kemény papír
Terjedelem:
191 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 18.00cm, Magasság: 25.00cm
Kategória:
NÉHÁNY GYAKORLATI TANÁCS AZ ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ................................................. 4
AZ ANYAGOK LAZÍTÁSA ............................... 4
ÍZESÍTÉS ..................................................... 5
SŰRÍTÉS....................................................... 6
RÁNTÁSKÉSZÍTÉS ........................................ 6
HABARÁS..................................................... 7
BUNDÁZÁS (PANÍROZÁS)........................ 9
A BUNDÁZÁS MÁS MÓDJAI................... 9
LERAKÁS, RÉTEGEZÉS...................................10
TÖLTÉS.........................................................11
DERÍTÉS, TISZTÍTÁS........................................12
ÁTTÖRÉS (PASSZÍROZÁS).........................12
SŰRŰRE FŐZÉS VAGY VERÉS........................13
HABVERÉS.....................................................13
KOCSONYÁSÍTÁS ZSELATINNAL.................14
TANÁCSOK AZ ELRONTOTT ÉTELEK HELYREHOZÁSÁRA...........15
EGYÉB TANÁCSOK..........17
LEVESEK
LIBALEVES.......................................................23
GULYÁSLEVES..........................................25
TÜDŐTÁSKALEVES........................................26
SZÁRNYASAPRÓLÉKLEVES..........................29
PARADICSOMLEVES........................................30
JÓKAI-BABLEVES ..........................................33
GÖRÖG GYÜMÖLCSLEVES........................ 34
RIBIZLILEVES HABGALUSKÁVAL.....................37
ZELLERKRÉMLEVES..................................... 38
PARADICSOMOS ZÖLDBABLEVES............41
KARFIOLLEVES...... ........................42
KASZÁSLEVES............ ......................45
LENCSELEVES . ......................... 46
KÖMÉNYMAGOS LEVES .. ..........49
RAVIOLI HÚSLEVESBEN...................50
TÁRKONYOS BÁRÁNYLEVES ..................53
MÁJGALUSKA LEVESBETET..............54
ELŐÉTELEK, FŐZELÉKFÉLÉK
HORTOBÁGYI PALACSINTA........................55
MILÁNÓI MAKARÓNI..........................57
MÁJFELFÚJT...........................................58
SOMOGYI GALUSKA..................................61
PARAJJAL TÖLTÖTT PALACSINTAFELFÚJT ....... .62
TÖLTÖTT KARALÁBÉ........................65
GOMBAPAPRIKÁS................................... 66
BEVERT TOJÁS....................................69
ZÖLDBORSÓFŐZELÉK..............................70
LUCSKOS KÁPOSZTA...................................73
KELVIRÁG LENGYELESEN ..............................74
HAJDÚKÁPOSZTA..........................................77
RIZZSEL RAKOTT KARALÁBÉ........................78
RAKOTT BURGONYA...............................81
HÚSSAL RAKOTT BURGONYA.....................82
SERTÉS- ÉS MARHAHÚSOK
HAGYMÁS ROSTÉLYOS.......................83
MARHAPÖRKÖLT.................................85
GÖNGYÖLT SZELET..........................................86
CSÁKY-ROSTÉLYOS.................................. 89
ESZTERHÁZY-ROSTÉLYOS .............................90
FASÍROZOTT.......................................... 93
DEBRECENI SERTÉSKARAJ...................... 94
STEFÁNIA-SÜLT....................................... 97
HÉTVEZÉR TOKÁNY........................................ 98
KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA.................101
ERDÉLYI BORSOS TOKÁNY...........................102
PÁROLT MARHAFELSÁL BARNAMÁRTÁSSAL.. 105
HÁTSZÍN GOMBÁVAL..................................106
BÁCSKAI RIZSESHÚS........................................109
TEMESVÁRI SERTÉSBORDA ZÖLDBABBAL........110
BAKONYI SERTÉSBORDA............................113
TORDAI LACIPECSENYE............................... 114
BÁCSKAI ROSTÉLYOS..................................117
SERTÉSCSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA.....................118
BORJÚ-, BÁRÁNY- ÉS BIRKAHÚSOK
BORJÚPÖRKÖLT GALUSKÁVAL.........................119
BORJÚCSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA..................121
BOPJÚPAPRIKÁS............................................122
BIRKAPÖRKÖLT............................................... 125
JUHHÚSOS KÁSA ......................................126
SZÁRNYASOK
CSIRKEPÖRKÖLT.............................................127
SPÁRGÁS CSIRKE..........................................129
GYÖNGYTYÚK FEHÉRBORBAN......................130
RIZSES KACSA...........................................133
LUDASKÁSA....................................................134
RÁNTOTT CSIRKE.............................. 137
SÜLT LIBACOMB ..............................138
HALAK, VADAK
TŰZDELT NYÚLGERINC SÜTVE......139
ŐZPÖRKÖLT .......................141
RÁNTOTT HÁZI NYÚL, VADNYÚL ... ........ 142
NYÚL VADASAN, PÁCOLVA....................145
ALMÁS FÁCANSÜLT ..................... I46
HALÁSZLÉ................................................149
RÁCPONTY..........................................150
TEJFÖLÖS CSUKA TORMÁVAL..................153
TEJFÖLÖS PONTY................................154
KÖRETEK, FELTÉTEK, SALÁTÁK
FRANCIA RAKOTT BURGONYA...................155
ALUFÓLIÁS BURGONYA ......................157
GALUSKA...............................................158
GOMBÁS RIZS....................................161
PIRÍTOTT DARA BURGONYÁVAL................ 162
KIRÁNTOTT SAJT ....................................165
BURGONYALABDACS...............................166
SPENÓTOS LABDACS.................................169
FEJES SALÁTA TOJÁSSAL............................. 170
GÖRÖG SALÁTA.....................................172
TÉSZTAÉTELEK
GUNDEL-PALACSINTA ................................173
KAPROS-TÚRÓS PALACSINTA...............175
KÁPOSZTÁS KOCKA............................ 176
STÍRIAI METÉLT..................................179
KAKAÓS CSIGA..................................180
TÚRÓS CSUSZA...............................................183
MÁKOS GUBA.................................................184
ÖREGLEBBENCS.....................187

Horváth Ilona

Horváth Ilona  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 11. 05. 15:35

    Valóban a nagy szakácsnő receptjeinek összeollózása, azonban nem a legjobb receptek válogatása.
    A könyv vitathatatlan érdeme azonban a szép illusztrált megjelenés.