Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Időtlen szerelem

Időtlen szerelem - Nora Roberts - Régikönyvek
(1 vélemény)

Azt mindenki tudja, hogy Declan Fitzgerald különös fiatalember. Legújabb döntése azonban minden várakozást felülmúl, sőt még maga sem érti, mi ösztönzi arra, hogy ragyogónak ígérkező ügyvédi karrierjét feladva, Bostonból New Orleans közelébe tegye át a székhelyét. Megvásárol a lápvidék szélén egy közel száz éve üresen álló, romos udvarházat, a Manet Hallt, és nekifog, hogy rendbe hozza. Ott akar élni, bár az a hír járja, hogy szállásán több kísértettel is osztoznia kell. És ez még mind semmi! Hamarosan látomásai támadnak, és egyre erősebben kezdi érezni egy hajdanvolt, idegen ember érzéseit. Ellenséges erők feszülnek egymásnak, céljaik is ellentétesek: megfutamítani Declant, illetve beavatni a száz év előtti tragédiába, amelynek már csak ez az udvarház az élő szemtanúja. Bármilyen makacs és elszánt, a fiatalember alighanem feladná a küzdelmet, ha bele nem szeretne egy különösen gyönyörű és öntörvényű lányba, akit, mint kiderül, szintén szoros szálak fűznek a Manet Hall történetéhez. Szenvedélyes kapcsolatuk mindaddig a szélsőséges erők küzdelmének terepe marad, amíg meg nem fejtik a tragédiát, és ki nem engesztelik az áldozatokat. "Nora Roberts a csúcson", írja a People az Időtlen szerelem kapcsán a nálunk is közkedvelt írónőről, a három nővér és a három fivér trilógiáinak nagyszerű szerzőjéről.

Fordítók:
Király Zsuzsa
Kiadó:
Gabo Kiadó
Kiadás éve:
2001
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Borsodi Nyomda
ISBN:
9639421022
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
406 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Nora Roberts

Nora Roberts  további könyvei

akár 40%
Hűségpont:
 
30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2002
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 400 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 500 Ft 1 200 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 09. 20. 11:17

    D ECLAN F.MÉG FIATAL EGYETEMISTA ÉVEIBEN LÁT EGY ÁLLÍTÓLAG SZELLEM JÁRTA HÁZAT.AMI IRÁNT FURCSA MÓDON KIMONDHATATLAN VONZALMAT ÉREZ.NYOLC ÉVVEL KÉSŐBB DECLAN SIKERES ÜGYVÉD,RENDEZETT ANYAGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉL,MÉGIS VIDÉKRE A LÁPVIDÉKRE KÖLTÖZIK,HOGY MEGVÁSÁROLJA ÉS BEKÖLTÖZZÖN ÁLMAI KASTÉLYÁBA: MIDNIGHT BAYOU-BA A CSENDES HOLTÁGNÁL LÉVŐ ÓDON,ELHAGYATOTT KASTÉLYBA.KIVÁNCSI ÉLŐBEN IS AZ ÁLMAIRA,LÁTOMÁSAIRA.MEGISMERKEDIK A GYÖNYÖRŰ LÉNÁVAL,AKINEK A NAGYANYJA A HELYI MÉDIUM,LÁTNOK.DECLAN AZ ÚJ OTTHONÁBAN SZELLEMEKET LÁT,HANGOKAT HALL,MEGELEVENEDIK ELŐTTE A MÚLT.A LÁTNOK NAGYMAMA ÉRDEKES INFORMÁCIÓVAL SZOLGÁL AZ ÓDON KASTÉLY MÚLTJÁRÓL ÉS A LÁNYÁRÓL LÉNÁRÓL IS A FIATAL EMBERNEK.CSENDES HOLTÁG NEM IS VOLT MINDIG CSENDES!JÓ OLVASÁST!AZ ÍRÓNŐ MOST IS A LEGIZGALMASABB BEFEJEZÉST TARTOGATJA AZ OLVASÓKNAK!