Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Istenek kézjegyei Kutatás a kezdetek és a vég után

Istenek kézjegyei - Hancock, Graham - Régikönyvek
(2 vélemény)

Graham Hancock egyik legnagyobb hatású könyve az Istenek kézjegyei. A heves vitákat kiváltott munka egy nagyszabású nyomozás krónikája, amelyet Hancock arra az elméletre épít fel, hogy a prehistorikus időkben létezett egy ismeretlen, virágzó civilizáció. Úgy véli, a titokzatos jelek és írások a múltból üzenni akarnak nekünk. Apránként, mint egy óriási kirakós darabkáit illesztgeti össze egyesével a világ nagy rejtélyeit - többek között a Nazca-vonalakat, az egyiptomi és közép-amerikai piramisokat, az Antarktisz alatt húzódó elveszett kontinenst -, és egy olyan új tablóképpé kovácsolja, amely gyökereiben kérdőjelezi meg az emberiség őstörténetéről alkotott eddigi tudásunkat. Hancock mindeközben nagy mesélő is, könyve igazi kalandregénybe oltott tudományos munka, amely lélegzetelállító utazásra invitálja az olvasót. A több mint húsz éve töretlenül népszerű Istenek kézjegyei új kiadása a szerző kiegészítéseivel, egy vele készült BBC-interjúval és a radiokarbonos kormeghatározásról szóló tanulmánnyal egészül ki.

Kiadó:
Alexandra Könyvesház Kft.
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9789634470816
Terjedelem:
640 oldal
Nyelv:
magyar
Kategória:

Hancock, Graham

Hancock, Graham  további könyvei

Titkos jelek - Hancock, Graham, Robert Bauval - Régikönyvek
10%
6 500 Ft 5 850 Ft (10%)
Antikvár könyv
A Mars-rejtély - Hancock, Graham, Grigsby, John, Robert Bauval - Régikönyvek
10%
2 200 Ft 1 980 Ft (10%)
Antikvár könyv
Jel és pecsét - Hancock, Graham - Régikönyvek
30%
1 500 Ft 1 050 Ft (30%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • 2019.03.16. 1:26

    Hancock legjboban sikerült, lebilincselően izgalmas könyve

  • (Alexandra Kiadó) 2018.03.29. 20:47

    Mítoszok és történelmi hátterük. Özönvíz-legendák és lehetséges hátterük. A téma érdekes, és az író, mint mindig, láthatóan alapos előtanulmányok után írta meg a könyvét.