Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Itáliai ízek

Itáliai ízek - Régikönyvek
Itáliai ízek - Régikönyvek Itáliai ízek - Régikönyvek
(0 vélemény)
Borító tervezők:
Uray Erika
Kiadó:
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve:
1987
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9632324625
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
168 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 21.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:
Bevezetés 7 Rizzsel készült levesek 79
Olasz tájak — olasz konyhák 9 Sütőben készült levesek 80

Jellegzetes itáliai borok 20 Halételek... 82

Néhány szó a sajtról 23 édesvízi halakból 82
Fűszerezés, ízesítés 25 tengeri halakból 86

Az olasz étrend 26 Frutto di Mare 90

Alapreceptek 29 Húsételek... 93

Előételek... 33 marhahúsból 93
hidegen 34 borjúhúsból 98
melegen 37 disznóhúsból 104

Lepények, pizzák 40 baromfiból 109
házinyúlból 115
Mártások... 46
bárányból, ürüből és gödölyéből116
húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez47 vadhúsból 120
főtt tésztákhoz 49
Főtt tészták 53 Zöldségételek, -köretek 125
Hogyan főzzük ki a tésztát? 55 Friss zöld az asztalon 146

Tésztás ételek 56 Salátaöntetek 147
Töltött tészták, derelyék 61 Saláták 149

Rizottók 64 Édességek, sütemények 155

Levesek 70 Böngésző 162

Húslevesek 71 Receptek ábécében 162

Zöldséglevesek 74 Olasz tájak ételei 167


Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...