Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI NAGYLEXIKON - TÖRTÉNELEM,MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM,MATEM

Ehhez a könyvhöz még nincs borító képünk.
(0 vélemény)

Lexikonunk nem újabb megtanulásra való tartalmakat ad olvasója kezébe, hanem felkészülési recepteket a sikeres érettségihez magyar nyelv és irodalom, történelem és matematika tantárgyakból. A gyűjteményt úgy érdemes mindenkinek használnia, hogy első lépésként elolvassa az egyes írásbeli feladatok ismertetését, leírását, majd a teszt jellegű feladatoknál érdemes próbát tenni minden feladattípusnál, megoldani a feladatot. Minden bizonnyal tanulságos lesz végül összevetni kinek-kinek a saját megoldását a tankönyvszerző javaslatával. A feladattípusok áttekintése után pedig minden tantárgyból egy-egy próbaérettségi feladatsort közlünk a hozzá tartozó javítási-értékelési útmutatóval.

Kiadó:
DFT-Hungária
Kiadás éve:
2009
ISBN:
9789639691650
Kategória:

Mások ezt is megvették mellé

Gerőcs László

Gerőcs László Budapesten született 1952-ben. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem matematika-fizika szakán végzett 1975-ben. A budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Trefort Ágoston Gyakorlógimnáziumának matematikatanára. 1981-ben doktori címet szerzett a magasabb rendű lineáris rekurzív sorozatok vizsgálatainál elért eredményeivel.

Gerőcs László  további könyvei

Érettségi-felvételi matematika-példák - Gerőcs László - Régikönyvek
20%
1 900 Ft 1 520 Ft (20%)
Antikvár könyv
Irodalom 8. - Bánki István, Virág Gyuláné - Régikönyvek
30%
600 Ft 420 Ft (30%)
Antikvár könyv
Irodalom 9. tankönyv - Bánki István, Forgách Anna, Pála Károly - Régikönyvek
30%
1 000 Ft 700 Ft (30%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...