Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Keveréktakarmányok előállítása és felhasználása

Keveréktakarmányok előállítása és felhasználása - Prohászka László, Sipos János, Balla István - Régikönyvek
Keveréktakarmányok előállítása és felhasználása - Régikönyvek Keveréktakarmányok előállítása és felhasználása - Régikönyvek Keveréktakarmányok előállítása és felhasználása - Régikönyvek Keveréktakarmányok előállítása és felhasználása - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve:
1967
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2., átdolgozott, bővített kiadás
Nyomda:
Egyetemi Nyomda
Nyomtatott példányszám:
5.200 darab
Kötés típusa:
félvászon
Terjedelem:
295 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.36kg
Kategória:

Prohászka László

Prohászka László  további könyvei

akár 30%
Hűségpont:
 
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
800 Ft 480 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
900 Ft 720 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...