Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Kevés erre egy élet

Kevés erre egy élet - Nemere István - Régikönyvek
(0 vélemény)

"Egy oszlpohoz kötözve Maria állt odalent. Alig volt rajta valami ruha. A lány is felnézett, de nem láthatott mást, csak a lámpákat, elvakultan kiáltotta: - Eresszetek ki!... Rong közelebb hajolt. Nem hitt a szemének. Mi ez?... Hogyan merészelik? Megragadta a rácsot. - Nem hallották? Azonnal engedjétek el! Hozzák fel! Maria sikoltott. Megismerte a férfi hangját. - Rong, Rong!... Szabadíts ki innen! Rong rávetette magát a legközelebb állóra. Siyyat volt az. De mielőtt bármit is tehetett volna, a lámpa fénye rávetült, elvakította. Csapást érzett a homlokán, hátratántorodott. - Elég! - mondta parancsolóan Intar. - Ne feledjétek, őt tudja, hol a kincs. Rong kábultan állt egy pillanatig, aztán megint lenézett. Egy lámpa fénykévéje még befogta a látnyt. Két-három fekete foltot is látott mozdulni rajta... Rémülten állapította meg, hogy valamilyen állatok másznak a lány fehér vállán, nyakán. Maria sikoltozott. - Százlábúak - mondta mellette Intar nyugodtan. - Nagyon szépek. Még soha nem láttam ilyen hatalmas példányokat, némelyik megvan tán húsz centiméter... - És akadnak itt patkányok is - tette hozzá Zagga. Rong elfordult a kúttól. Ha most... ha megölhetné mindent... Ökölbe szorult a keze. De azok hatan voltak, és biztosan nem fegyvertelenek. Sőt, heten, ha az őrt is beszámítja. Még sohasem érzett ilyen tehetetlen gyűlöletet mások iránt, mint itt, mint most."

Borító tervezők:
Boros Zoltán és Szikszai Gábor
Kiadó:
Pannon Könyvkiadó
Kiadás éve:
1991
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9637955488
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
127 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Sűrűsödő homály 5
Sötétség 18
Maria 33
Leleplezés 50
Akik kétszer élnek 71
Az alagútban 87
A kincs 118

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

Hűségpont:
 
Antikvár könyv
4 000 Ft
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...