Kínai főzőiskola alapfokon

- Illusztrátorok:
- Kajser Ottó
- Borító tervezők:
- Lantos Kálmán
- Kiadó:
- Budapest Kiadó
- Kiadás éve:
- 1983
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Pécsi Szikra Nyomda
- Kötés típusa:
- ragasztott papír
- Terjedelem:
- 127 oldal +16 képtábla
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 14.00cm, Magasság: 19.50cm
- Súly:
- 0.20kg
- Kategória:
A kínai konyha - A kínai ételekről - Kínai ízek - Kínai nyersanyagok, fűszerek - Főzési eljárások 5
Előételek. Tojásételek - Saláták és mártások 23
Levesek 33
A rizsek elkészítése. Főtt rizsek - Sült rizsek 49
Sertéshúsételek 59
Baromfiételek 77
Fu-yung tojások - Fürjtojás 91
Zöldségfélékből készült ételek 99
Desszertek 109
Utószó 119
Előételek. Tojásételek - Saláták és mártások 23
Levesek 33
A rizsek elkészítése. Főtt rizsek - Sült rizsek 49
Sertéshúsételek 59
Baromfiételek 77
Fu-yung tojások - Fürjtojás 91
Zöldségfélékből készült ételek 99
Desszertek 109
Utószó 119
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...