Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia

Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Deák Tibor dr., Farkas József dr., Incze Kálmán dr. - Régikönyvek
Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Régikönyvek Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Régikönyvek Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Régikönyvek Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Régikönyvek Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Régikönyvek Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Régikönyvek Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve:
1980
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Franklin Nyomda
ISBN:
9632301471
Kötés típusa:
egészvászon
Terjedelem:
355 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.70kg
Kategória:

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...