Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Kristálykönnyek

Kristálykönnyek - Alan Dean Foster - Régikönyvek
(1 vélemény)

Érezte, hogy testében megindult a lassú, de megállíthatatlan folyamat, melynek során lárvából bábbá, majd felnőtté, vagyis adulttá válik. Az átalakulás folyamata és a magatehetetlen, tudattalan állapot minden lárvát félelemmel töltött el. Nyugtalan híresztelések terjedtek el a lárvák között olyan esetekről, amikor az átalakulás során torz egyedek jöttek létre. Az ilyeneket állítólag kitaszította a társadalom. Aggodalommal telve figyelte a lezajló folyamatokat, és az azokat regisztráló műszereket. Vajon mi fog bekövetkezni, ha a genetikai kódba valamilyen hiba csúszott? Mi történik, ha a lárvabőr kiszakad, mielőtt a metamorfózis befejeződik, vagy még rosszabb esetben, ha a lárvabőr nem engedi szabadon az új testet?

Fordítók:
Szegi György
Kiadó:
Lap-Ics Könyvkiadó
Kiadás éve:
1994
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
963434061X
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
287 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Alan Dean Foster

Alan Dean Foster  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1992
Antikvár könyv
800 Ft 640 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 360 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 02. 15. 15:09

    Nehéz dolog lárvának lenni. Eleinte minden sötét, azután halvány fényeket érzékel. Nem zuhan rá a külvilág sem sokkszerűen, fokozatosan kezd felderengeni körülötte.
    A lárva nem tud mozogni, sem beszélni. De gondolkodni tud. Első emlékeit a bölcsődében szerezte: parányi, nyirkos falú kamrában volt, ahol ismeretlen zajokat hallott. A teremben felnőttek beszélgettek. Környezetének érzékelése rádöbbentette saját testének mivoltára: másfél méter hosszú, puha, henger alakú hústömeg.