Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Magyar Konyha - 2020.április (44. évfolyam 4. szám) - Gasztrokulturális magazin - Süteményeskönyv - 77 magyar recept melléklettel

Magyar Konyha - 2020.április (44. évfolyam 4. szám) - Gasztrokulturális magazin - Süteményeskönyv - 77 magyar recept melléklettel - Régikönyvek
(0 vélemény)

Ízelítő a tartalomból: - A steak királya - Interjú José Cura-val, a világhírű argentin tenorral - Csípős húsvéti zöldségek - Mitől lesz még finomabb a reggeli kávénk? - Kecskemese - Az Etyeki Kecskesajt Manufaktúránál jártunk - "Kuktába tegyétek a hamvaimat" - Interjú Bíró Lajossal - Péklapát - Húsvéti kalács - Titokzatos tojáslikőr - Nagy tojás-teszt - Közösségi piacok - Pünkösdi szerelmek - A Borbély Családi Pincészetben jártunk Badacsonyban - Gasztrodizájn - Milyen a menő étterem? - Kamratöltés nem csak nehéz időkre Süteménykönyv - 77 magyar recept melléklettel

Kiadó:
Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft
Kiadás éve:
2020
ISBN:
2050000073601
Terjedelem:
84 oldal

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...