Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Magyar Konyha - 2020. március (44. évfolyam 3. szám) - Gasztrokulturális magazin + Borok és ételek, 22 bor és recept

Magyar Konyha - 2020. március (44. évfolyam 3. szám) - Gasztrokulturális magazin + Borok és ételek, 22 bor és recept - Régikönyvek
(0 vélemény)

Ízelítő a tartalomból: - Palicsiízek, színek, dallamok - Lajkó Félix vendégei voltunk - Színes fejek - Terítéken a káposzta - Dunai pisztrángok - A karfiol titkosélete - Interjú Niko Romitoval - A konyha uniformisa: a szakácskabát - Cukrásziskola - Piskóták is, meg nem is - Boros budapesti barangolás - Van-e kiút az ökológiai válságból? - Nagy fűszerpaprika-teszt Melléklet: Borok és ételek - 22 bor és recept kiadvány

Kiadó:
Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft
Kiadás éve:
2020
ISBN:
2050000073137
Terjedelem:
92 oldal

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...