Magyar Konyha - 2020. március (44. évfolyam 3. szám) - Gasztrokulturális magazin + Borok és ételek, 22 bor és recept

Ízelítő a tartalomból: - Palicsiízek, színek, dallamok - Lajkó Félix vendégei voltunk - Színes fejek - Terítéken a káposzta - Dunai pisztrángok - A karfiol titkosélete - Interjú Niko Romitoval - A konyha uniformisa: a szakácskabát - Cukrásziskola - Piskóták is, meg nem is - Boros budapesti barangolás - Van-e kiút az ökológiai válságból? - Nagy fűszerpaprika-teszt Melléklet: Borok és ételek - 22 bor és recept kiadvány
- Kiadó:
- Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft
- Kiadás éve:
- 2020
- ISBN:
- 2050000073137
- Terjedelem:
- 92 oldal
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...