Magyar Konyha - Szárnyasok

Szerencsére e nem túl szívderítő, nehéz műveletben nem sokszor volt részem, hiszen ma már jószerivel mindenfajta szárnyast konyhakészen is megvásárolhatunk. Remélem, hogy magam sem leszek "tollfosztott", mire Önök végigpróbálták e szakácskönyv receptjeit, azaz megmarad a tollam - mármint a kezemben. Mert ez azt jelentené, hogy e fogásokat Önök is megszerették és nemcsak a fotókon mutatnak szépen, hanem elkészíthetők és élvezettel fogyaszthatók. Hunyaddobrai Csaba barátommal a klasszikusnak számító szárnyasreceptek mellett újabbakat is kitaláltunk, rendre megfőztük mindet, pontosan lejegyezve az összes mennyiséget, időt és tennivalót. De még ezzel sem elégedtünk meg, elkészültük után őszinte várakozással sorra végigkóstoltuk, s csak akkor nyertek felvételt a közölhetők sorába, ha ízlettek
- Sorozatcím:
- A Magyar Konyha legjobb receptjei
- Kiadó:
- Média Nova
- Kiadás éve:
- 1997
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Alföldi Nyomda
- ISBN:
- 9630491567
- Kötés típusa:
- kemény papírkötés
- Terjedelem:
- 88 oldal
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 23.00cm, Magasság: 27.00cm
- Súly:
- 0.63kg
- Kategória:
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...