Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Maradj mellettem

Maradj mellettem - Harlan Coben - Régikönyvek
(1 vélemény)

"Ray egykor tehetséges fotós volt, de negyvenéves korára zsákutcába jutott az élete, és paparazzóként keresi meg a mindennapi betevőt. Egy napon azonban felsejlik egy alak a múltból. Valaki, aki miatt minden félrecsúszott. Megan igazi kertvárosi anyuka: van két tökéletes gyereke, egy tökéletes férje, és boldogan élnek tökéletes házukban. Megan mégis egyre elégedetlenebb az életével. Nosztalgiával gondol vissza arra az időszakra, amikor korántsem volt minden ennyire tökéletes körülötte. Broome nyomozó tizenhét éve próbál a nyomára bukkanni egy helyi családapának, aki egyik napról a másikra megmagyarázhatatlanul eltűnt. Már ő maga sem hisz abban, hogy valaha megtalálja a megoldást, amikor váratlanul történik valami. Ahogy felgyorsulnak az események, mindhárman rájönnek: bármilyen mélyre temették is titkaikat, a múlt sosem halványul el teljesen, és egy nap mindenkinek szembe kell néznie tettei következményével... "Zseniális bűvészmutatvány, a kortárs krimiirodalom talán legmegrázóbb jeleneteivel" - Booklist "Coben a feszültséget intelligenciával kombinálva vezeti el olvasóit az élet sötét oldalára" - Suspense Magazine HARLAN COBEN napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Regényeit a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon, eddig negyven különböző nyelvre fordították le, és közel ötvenmillió példányt adtak el belőlük világszerte. - Gunther nem sokkal a gyilkosság előtt találkozgatni kezdett egy Stacy Paris nevű lánnyal. A probléma csak az volt, hogy Stacy jegyben járt a hírhedten indulatos Ricky Mannionnal. Mindkét férfi elég kisajátító típus volt, ha érted, mire gondolok. Broome nagyon is jól értette, mire gondol Erin. Számtalan ilyen férfival találkozott a pályafutása során - féltékeny, hirtelen haragú fickók, akik a szerelmet összetévesztik az uralkodással. Nyilvános helyen mindig a lány kezét fogják, mint egy kutya, amelyik körbevizeli a territóriumát. Ezek aférfiak a saját bizonytalanságukat próbálják palástolni ezzel a macsó pózzal. Sosincs jó vége."

Kiadó:
Jaffa Kiadó
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9789634755531
Terjedelem:
320 oldal
Nyelv:
magyar
Kategória:

Harlan Coben

Harlan Coben  további könyvei

akár 40%
Hűségpont:
 
40%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2014
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 200 Ft
40%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2018
Antikvár könyv
1 500 Ft 900 Ft
20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2018
Antikvár könyv
2 500 Ft 2 000 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (2013Jaffa Kiadó) 2017. 10. 12. 15:29

    Nőket verni egy kapcsolatban – annyira távol áll tölem, hogy elképzelni sem igen tudom. Milyen érzelmeket rejt ez és milyeneket indukál a nőben az állítólag szeretett férfi iránt? Mert, hogy valójában biztosan nem vonzódik hozzá. Coben újra egy kitűnő krimit tett elém, ami kellőképp izgalmas, fordulatos, s a fenti motívumon, mint indítékon nyugvó. Érzékletes nyomozati szál, több részletes lélekrajz és karakter – szórakoztató 1-2 nap, amíg az ember olvassa. De már Az erdő című regényből sem emlékszem jóformán semmire…