Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Mikrohullámú szakácskönyv A gyors és könnyű főzés titka

Mikrohullámú szakácskönyv - Régikönyvek
Mikrohullámú szakácskönyv - Régikönyvek Mikrohullámú szakácskönyv - Régikönyvek Mikrohullámú szakácskönyv - Régikönyvek
(2 vélemény)
Sorozatcím:
Dr. Oetker
Fordítók:
Török Irén
Kiadó:
GRAFO Könyvkiadó és Terjesztő Kft.
Kiadás éve:
1995
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
Negyedik kiadás
Nyomda:
Egyetemi Nyomda
ISBN:
9638280212
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
159 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm
Kategória:
Előszó

Kis mikrohullámú tanácsadó

Előételek és fortéllyal készült apró falatok

Baromfimájkrém
Borjúhús tonhalmártással
Csirkeragu
Éticsiga sáfrányos mártásban 21
Genfi sajtfondue 33
Görög paradicsom 2=e,
Marinírozott gomba 22
Nyúl pástétom 28
Portói boros szilva szalonnaköntösben 30.
Tessini sajtfondue 29
Töltött szőlőlevél 26
Zöldborsós sonkás ragu leveles tésztában 20

Finom, ízletes levesek és tarka egytálételek 34-3:1

Badeni csigaleves
Cukkinikrémleves
Finom fűszeres leves
Frankfurti borsóleves
Gyors egytálétel babból
Hideg barackleves
Hideg meggyleves
Húsos kukoricás tál
Kukoricakrémleves füstölt lazaccal
Paprikás tál kolbásszal
Pulykarizottó
Tarka káposztástál
Zöldséges egytálétel bárányhúsból

Hal, finoman és ízletesen

Foltos tőkehal boros gombamártásban
Halkotlett zöldségágyban
Lepényhalfile céklamártással
Spanyol halastál
Töltött pisztráng


Oldal
Különleges húsételek 60-71

Báránygerinc kelkáposztaköntösben 79
Bárányhús zöldségfőzetben 62
Csirkecomb párolt répával 76
Esterházy vesepecsenye 78
Fényezett, pácolt sertéskaraj 74
Húsgombócok 66
Kakascomb 70
Kelkáposztatekercs paradicsommal 64
Olasz vagdalt hús 72
Sertéssült 66
Sertésszelet olasz módra 63
Sertésszelet tejszínes csirkegombamártással 70
Skót párolt hús 72
Töltött pulykaszelet 68

Színekben pompázó zöldségek 80-81

Cu kki ni-paradicsomtál 82
Finom borsópüré újhagymával 90
Finom kelkáposzta 88
Fűszeres sampinyongomba 93
Fűszeres szalonnás zöldbab 82
Gyümölcsös vöröskáposzta 84
Karalábé fűszeres tejszínnel 94
Karfiol sajtmártással 92
Kelbimbó brüsszeli módra 92
Ratatouille (Provánszi zöldségestál) 90
Répasaláta vincellér módra 93
Sajtos csemegekukorica 84
Savanyú káposzta almával 86
Sárgarépa mogyorós vajjal 88
Tarka káposztástál 94
Zöldbab olasz módra 85
Zöldborsó újhagymával 86

Klasszikus körítések - Burgonya, rizs és fűszeres felfújtak 96-97

Burgonya-cukkinifelfújt 107
Cu kkini-paradicsomtelfújt 106
Fokhagymás petrezselymes burgonya 98
Hagymás burgonya 100
Metéltfelfújt 106

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1996GRAFO Könyvkiadó és Terjesztő Kft.) 2019. 08. 02. 12:53

    Jó állapotban kaptam meg

  • 2019. 07. 25. 6:37

    Könnyű receptek.Jó állapotban kaptam meg.