NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.
- Kiadó:
- Kossuth Kiadó
- Kiadás éve:
- 2015
- ISBN:
- 9789630983327
- Terjedelem:
- 130 oldal
- Méret:
- Szélesség: 23.00cm, Magasság: 17.00cm
- Kategória:
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...