Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN

NÉLKÜLÖZHETETLEN ITALOK A GASZTRONÓMIÁBAN - Kádas Lajos - Régikönyvek
(0 vélemény)

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.

Kiadó:
Kossuth Kiadó
Kiadás éve:
2015
ISBN:
9789630983327
Terjedelem:
130 oldal
Méret:
Szélesség: 23.00cm, Magasság: 17.00cm
Kategória:

Kádas Lajos

Kádas Lajos  további könyvei

40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 720 Ft
30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1991
Antikvár könyv
1 200 Ft 840 Ft
akár 40%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...