Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Német nyelvkönyv I-II. kötet Tanfolyamok és magántanulók számára

Német nyelvkönyv I-II. kötet - Tímár József, Siptár Ernő - Régikönyvek
(0 vélemény)

Könyvünk ​didaktikai felépítése több vonatkozásban eltér a nyelvkönyvek szokásos felépítési rendszerétől. Joggal merül fel a kérdés: mi teszi ezt indokolttá? Az idegen nyelvet tanulni vágyó felnőttek száma napról napra növekszik. A nyelvtanulás iránti érdeklődőket azonban ma már nem elégíti ki az írott nyelv, az ún. „könyvnyelv” szabályainak tanulása és a tanultak írásban, fordításban történő alkalmazása. Egyre inkább előtérbe kerül a beszélt nyelv elsajátítása iránti igény. A felnőttek többsége beszélni is akar a tanult idegen nyelven. Ez ma a nyelvtanulással szemben támasztott társadalmi követelmény. Könyvünk didaktikai felépítését ezen belül az egyes „olvasmányok” újszerű felépítését is ennek a megváltozott társadalmi követelménynek rendeltük alá. Könyvünkkel a felnőttek nyelvtanfolyamain tanulók számára (és szükség esetén az egyéni tanulás céljára is) alkalmas korszerű módszertani elvek alapján felépített, viszonylag könnyen elsajátítható, de ugyanakkor a nyelvi igényességet tartalmi érdekességgel párosító, elsősorban az élő, a beszélt nyelv tanulását szem előtt tartó segítséget óhajtunk nyújtani.

Kiadó:
Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás éve:
1971
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2.
Nyomda:
Zrínyi Nyomda
Terjedelem:
367
Nyelv:
magyar, német
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 19.50cm
Kategória:

Tímár József

1902 - 1960
Tímár József (ered. Gerstner József, Budapest, 1902. március 7. – Budapest, 1960. október 3.) Kossuth-díjas magyar színész, érdemes és kiváló művész.

Tímár József  további könyvei

Német nyelvkönyv 1. - Tímár József - Régikönyvek
50%
800 Ft 400 Ft (50%)
Antikvár könyv
Német társalgási zsebkönyv - Siptár Ernő, Vargha Károly - Régikönyvek
50%
600 Ft 300 Ft (50%)
Antikvár könyv
Német társalgási zsebkönyv - Siptár Ernő, Vargha Károly - Régikönyvek
30%
600 Ft 420 Ft (30%)
Antikvár könyv
Gesprochenes Deutsch - Kosaras István, Tímár József - Régikönyvek
50%
560 Ft 280 Ft (50%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...