Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Őméltósága

Őméltósága - Bónyi Adorján - Régikönyvek
Őméltósága - Régikönyvek Őméltósága - Régikönyvek
(0 vélemény)

Részlet: "Délelőtt féltizenkettő tájban nyilt a nagy várakozóterem ajtaja és magas, fiatal nő jött be rajta. Nem állt meg. Végigment a kis szobán, csak úgy odavetve kérdezte meg az íróasztalnál dolgozó fiatalembertől: - A méltóságos úr a szobájában van? A fiatalember abban a pillanatban felállt, amikor a nő belépett. Most meghajolt, könnyedén: - Igenis benn van. A nagyon elegáns fiatal nő eltűnt a következő ajtón át, mely már a méltóságos úr személyi titkárának szobájába vezetett. A fiatalember visszaült az asztal mellé. A szobán átsuhanó nő valami izgalmas kavargást hagyott a levegőben. Barna kis kalapja, szürke perzsabundája, nesztelen, gyors, büszke járása, hideg és gőgös arcéle volt. A mély csend a kis szobában mintha pillanatig zsibongott volna, mint egy mélyen megütött hang után a zongora. - Úgynevezett remek teremtés - mondta magában a fiatalember és elhúzta a száját."

Kiadó:
Széchenyi Irodalmi és Művészeti Rt.
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Pátria Nyomda Rt.
Kötés típusa:
egészvászon
Terjedelem:
227
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 19.50cm
Kategória:

Bónyi Adorján

1892 - 1967
Bónyi Adorján (Margitta (Bihar megye), 1892. december 10. – Budapest, 1967. január 31.) író, lapszerkesztő, a Kisfaludy Társaság és a Petőfi Társaság tagja.

Bónyi Adorján  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 700 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
900 Ft 540 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...