Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Omosi mama sípja A Matteo Ricci gyilkosságok

Omosi mama sípja - Leslie L. Lawrence - Régikönyvek
(1 vélemény)

Leslie L. Lawrence rovartudós és a keleti kultúrák kutatója ezúttal Kínában, Mandzsúria területén bukkan fel, hogy a mandzsu sámánokat és Omosi mama kultuszát tanulmányozza. A békés kutatómunkának azonban komoly akadályai vannak: a dermesztő hideg, hóviharok, s nem utolsó sorban egy több száz éves európai szerzetes, aki baltájával sorra gyilkolja a tudósokat. Leslie L. Lawrence nyomozni kezd a „túlvilági” gyilkos után, eközben felfedezi a legendás kristálypalotát, a sámánok temetőjét, s lassan megérti, milyen erők rejtőznek a titokzatos események mögött. Megindul a harc a „Halál Kövéért”, amely már a középkorban felkeltette az európai Jezsuita szerzetesek figyelmét. Megszólalnak a sámándobok: vajon kinek segít Omosi mama tunguz istenanya?

Borító tervezők:
Boros Zoltán, Szikszai Gábor
Kiadó:
Pannon Könyvkiadó
Kiadás éve:
1991
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9637955747
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
363 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.25kg
Kategória:
Csendélet a Sankt Benedikt-i missziósházban néhány halottal, borneói hajítószekercével és zulu lándzsával 7
A vak medve és a halott szerzetes trükkjei 49
Omosi mama sípja 123
Ene 205
A kristálypalotában 261
A történet vége 353

Leslie L. Lawrence

Leslie L. Lawrence  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020. 07. 11. 10:46

    Amint azt tőle már megszokhattuk, a híres L.L.L. kutatásai folyamán ismét beletenyerelt valami nagy disznóságba. Éppen kínai pacskolatok után kutat különböző kolostorok könyvtárában, mikor arról értesül, hogy lába nyomában elkezdetek hullani a keleti kinézetű atyák. Mivel ez egy rendes kolostorban nem a szokásos ügymenet része, kideríti, mi az összekötő láncszem az elhunytak közt. Hamarosan egy mandzsu földön tevékenykedő tudóscsapatban találja magát. Az otthonos érzetről pedig a sűrűn potyogó hullák gondoskodnak.