Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Összeesküvés-elmélet

Összeesküvés-elmélet - Marks, J. H. - Régikönyvek
(1 vélemény)

Jerry Fletcher állandó rettegésben él: retteg a múlttól, amelyet nem tud felidézni. Miközben taxisofőrként New York utcáit rója, csak egyetlen dolog vezérli: rátalálni félelmei igazi okára. Elméleteket gyárt, de szemernyivel sem jut közelebb a megoldáshoz általuk. Csak egyet tud: borzalmas dolog történt vele évekkel ezelőtt, amire nem emlékszik… Vagy nem emlékezhet? Jerry egy fiatal jogásznőt szemel ki bizalmasául. Alice először hitetlenkedve fogadja a fantasztikus teóriahalmazt, de Jerryt elrabolják. A taxisofőr megszökik, és Alice-nál keres menedéket. a lány a rájuk törő kommandósok láttán már elhiszi, hogy Jerrynek igaza volt: a sok homályos történet egyike mögött ott rejtőzik az igazság. Üldözők tucatjai szegődnek a nyomukba. A jogász és a taxisofőr menekülés közben egyre közelebb jut a megoldáshoz, de körülöttük is egyre szűkül a kör. Most már nem az igazság, hanem puszta életük a tét…

Fordítók:
Upor László
Kiadó:
Intercom
Kiadás éve:
1997
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9638370203
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
380 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 10.50cm, Magasság: 17.50cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Marks, J. H.

Marks, J. H.  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 770 Ft
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 400 Ft 960 Ft
60%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1973
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 11. 09. 21:33

    JERRY TAXISOFŐRÉNT RÓJA NEW YORK UTCÁIT.KÜLÖNBÖZŐ ÖSSZEESKÜVÉSEK MEGSZÁLLOTTJA.ZAVAROS ELMÉLETEIVEL AZ UTASOK AGYÁT IS LELKIISMERET FURDALÁS NÉLKÜL TELI TRAKTÁLJA.AMIKOR NEM A VOLÁN MÖGÖTT ÜL,GONDOLATAIT PAPIRRA VETI ÉS NAPLÓT,ÚJSÁGCIKKEKET,SAJÁT ÚJSÁGOT SZERKESZT BELŐLÜK.ZAVAROS GONDOLATAIVAL FELKERESI ALICET,A FIATAL ÜGYVÉDNŐT,AKI MINDADDIG FÉL VÁLRÓL VESZI ŐT,AMÍG JERRYT EL NEM RABOLJÁK A TITKOS SZOLGÁLAT EMBEREI.DR.JONES PHICHOLÓGUS FOGVA TARTJA ÉS KÍSÉRLETEZIK AZ ELMÉJÉVEL.JERRY A FOGSÁGBAN RÁJÖN,HOGY Ő NEM BOLOND ÉS MINDEN GONDOLATA MEGFELEL A VALÓSÁGNAK,IGAZSÁGNAK.FESZÜLT JÁTSZMA VESZI KEZDETÉT,TELI SZORONGÁSOKKAL,JERRY ÉS ALICE ÖSSZEFOGNAK ÉS VÉGÉRE JÁRNAK A REJTÉLYNEK.NE HAGYJÁK KI EZT AZ IDEGTÉPŐ MACSKA-EGÉR JÁTÉKOT!JÓ OLVASÁST!