Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Pipázók könyve

Pipázók könyve - Schulz, Manfred - Régikönyvek
Pipázók könyve - Régikönyvek Pipázók könyve - Régikönyvek Pipázók könyve - Régikönyvek
(1 vélemény)

Szeretne megtanulni pipázni? Szeretne többet tudni a pipáról? Ha figyelmesen elolvassa ezt a könyvet, sikerülni fog. Írásom ugyanis kifejezetten ezt a célt szolgálja. Nem elég rajongani a kéklő füstért! A pipázásnak pontosan követendő szabályai vannak, és minden szabályára létezik ésszerű magyarázat. Ezekkel kívánom megismertetni a következőkben. A legfontosabb, amit e könyv ígér: gyakorlati útmutatás alapján megtudhatja, hogyan bánjon a pipával és a dohánnyal és hogyan élvezze azokat. Tegye a szívére a kezét: tizenkét és nyolcvankét éves kora között egyszer minden féri megpróbálkozik a pipázással, de csak kevesen tartanak ki mellette. Nekik vagy jó tanáruk van, vagy tehetségesebbek az átlagnál. A többiek elbátortalanodnak és közömbössé válva feladják, ennek pedig egészen biztosan a rossz gyakorlat az oka. A pipázás ugyanis különb a dohányzás többi válfajánál! Az összesnél! De minden kezdet nehéz. A következőkben olvashat arról, hogyan lehet legyőzni a kezdeti nehézségeket, és ha már haladó, akkor is bizonyára akad, ami újdonság az ön számára a pipázással kapcsolatos tudnivalókból. Itt szeretném kifejezni hálámat Georg Huber úrnak, az általam ismert legjobb pipaszakértőnek. Az ő tudásának és segítőkészségének köszönhető számos az alábbiakban olvasható információ. De most már elég a fecsegésből! Munkára!

Fordítók:
Szabó László Zsolt
Kiadó:
ÁKV - Budapest Kiadó
Kiadás éve:
1991
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kner Nyomda
ISBN:
9632920775
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
161 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 17.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
Kedves Olvasó!


A pipadohány
Milyen dohányt szíVjon a kezdő?
A pipázás magasiskoláia
Pipával Mon
Garanciális esetek
A pipázás és a női nem
A pipázó pszichológiája

Schulz, Manfred

Schulz, Manfred  további könyvei

akár 40%
Hűségpont:
 
40%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1958
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 200 Ft
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft
akár 60%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (2001Vince Kiadó) 2020. 08. 09. 13:26

    A legjobb könyv a témában!Ha szeretne pipázni valaha is,hát ezt olvassa el!Minden részletrte kiterjedően,ahogyan csak egy német képes egy témához hozzáfogni és elmélyedni benne.Lelkesedés,alázat és vérbeli professzionális hozzáállás mindenhez,ami pipa.Ráadásul zsebkönyv méretben,hogy bárhová magával vihesse.Nagyon ajánlott kiadvány!