Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. Avec une Préface de Léon Gautier. Cinquième édition.

Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Montalembert, Charles Forbes de - Régikönyvek
Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert. - Régikönyvek
(0 vélemény)

Montalembert, [Charles Forbes de] Sainte Élisabeth de Hongrie par le comte de Montalembert avec une Préface de Léon Gautier. Cinquième édition. Tours, [1903]. Maison Alfred Mame et Fils (Imprimerie Mame). 1 t. (hártyapapírral védett színes kőnyomat) + 624 p. + XXVIII t. (oldalszámozáson belül hártyapapírral védett metszet.) Árpád-házi Szent Erzsébet életéről szóló monográfia, oldalszámozáson belül 28 táblával, további 88, rendkívül részletgazdag szövegközti metszettel, melyek az életét német földön töltő Szent Erzsébet legfontosabb tartózkodási helyeit, illetve kultuszának centrumait ábrázolják, így Marburg városát, Eisenachot és Wartburg várát és környékét jelenítik meg. A táblákon jól tanulmányozható a Szent-Erzsébet kultusz ikonográfiájának időbeli változása a XIII. századi kezdetektől a XIX. századig, eleinte olasz, majd túlnyomórészt német és belga mesterektől. Rajzolta Henri Toussaint, Bocourt, Dupuy, Édouard Garnier, Giacomelli, Fichot, Alexandre Hurel, Lavée, Pasquer, Pozier, Queyrox, Sellier. Egy ív kötése meglazult. Díszesen, dúsan aranyozott kiadói egészvászon kötésben, kissé kopott hátsó kötéstáblával, aranyozott lapszélekkel. Jó példány.

Illusztrátorok:
Toussaint, Henri, Garnier, Édouard, Hurel, Alexandre, Bocourt, Busnel, Dupuy, Giacomelli, Fichot, Lavée, Pasquier
Kiadó:
Alfred Mame et Fils, Éditeurs
Kiadás éve:
1903
Kiadás helye:
Tours
Kiadás:
5.
Nyomda:
Imprimerie Mame
Kötés típusa:
dúsan, díszesen aranyozott, festett kiadói egészvászon kötésben
Terjedelem:
624
Nyelv:
francia
Méret:
Szélesség: 19.50cm, Magasság: 28.00cm
Kategória:

Montalembert, Charles Forbes de

Montalembert, Charles Forbes de  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 800 Ft 1 400 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 600 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...