Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Segít a séf Közös főzések, kiváló Lidl-hozzávalók inspiráló receptek Széll Tamástól

Segít a séf - Széll Tamás, Galló Nóra, Herczeg Ágnes - Régikönyvek
Segít a séf - Régikönyvek Segít a séf - Régikönyvek Segít a séf - Régikönyvek
(0 vélemény)
Sorozatcím:
Lidl konyha bemutatja / lidlkonyha.hu
Kiadó:
Lidl
Kiadás éve:
2018
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
kemény papír
Terjedelem:
271 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 19.50cm, Magasság: 25.00cm
Kategória:
ELŐÉTELEK, VENDÉGVÁRÓK 17 Burgonyás káposztával sült tarja103 Pirított gomolyasáli kevert
26 Vendégváró csirke- és fehérborral és szalonnával salátával, ropogós kolbásszal
sertésfalatkák zöldségekkel 19 Marhahúsos tortillatekercs és krutonnal
49 Fűszeres-ropogós falatkák mozzarellával, csipós 122 Fűszeres édesburgonya
zöldfűszeres majonézzel zöldségekkel fokhagymás sertésszüzzel,
79 Fehér körözöttel töltött sós 21 Sült csirke ..Pékné" módra salátával
képviselőfánk 31 Piritott csirkemájas és 129 Ázsiai hideg-meleg zöldségsaláta
105 Soros-köményes sajtkrém csirkecombos tarhonya 131 Birsalmás-köményes
szalonnapörccel és piritott 33 Birkacomb Navarin módra lilakáposzta-saláta
hagymával 37 Sertéskaraj cukkinivel 137 Lencsesaláta roppanós
125 Az én faszénen grillezett és paradicsommal zöldségekkel, ropogós krutonnal.
padlizsánpürém 39 Töltött-göngyölt sült csirke kecskesajttal
149 Ropogós, sajtos tortilla kétféle 41 Sült hagymás. piritott kacsás 142 Rősztiburgonya szalonnás
zöldséges mártogatóval dödölle tormás tejföllel tojással és sörös káposzta-
235 Sült levelestészta-kosárka 46 Faszénen grillezett salátával
..caprese" mangalicatarja és burgonyás 147 Brokkolis bulgursaláta sült
buci házi BBQ-szósszal paprikával és szardíniával
LEVESEK 51 Pirított, szójás sertésszűz- 157 Tavaszi zöldséges rizs sütóben
135 Fehér paradicsom-krémleves csíkok soba tésztával. jégcsap- sütve
145 Nyári, hűvös, habart bableves retekkel 231 Az én saját kocsonyám
243 Mézes-gyömbéres 53 Szaftos-fűszeres pulykamell- 233 Barna sörös marharagu sült
gesztenyekrém leves sült falatok sült almás, langyos burgonyával és hagymával
csicsókával kevert salátával 247 Kacsamellfilé szalonnás
55 Tépkedett kacsahúsos kalács sült kelbimbóval és édes-
TÉSZTAÉTELEK fügemustárral burgonyával
86 A gyerekkori .,tejfölös gombóc" 77 Olvadós-roppanós camembert 257 Töltött dagadó
89 Gnocchi kétféle sajttal. pármai sajt citrusos parajsalátával, burgonyasalátával
sonkával és dióval fúszeres napraforgómaggal
101 Az én túrás csuszám 91 Gouda sajtsaláta ropogós HAL
sajtkosárkában 29 Az én tenger gyümölcsei
FÖÉTELEK 93 Olasz kenyérlepény friss rizottóm
ritott marhahátszin zöld ricottával, mortadellával és 81 Fetával és szardíniával töltött
spárgával és hollandi mártással olívaolajjal fokhagymás gömbcukkini


240 Lassan párolt Zöldséges 199 Az én legfinomabb palacsintám SEGÍT A SÉF - TECHNOLÓGIAI TIPPEK
pisztrángtekercs önásgarnélával túrókrémmel, tejföllel sütve 59 Hüs kérgezése és pirítása -
255 Pontyfilé „rácpontyszerűen" 204 Joghurtos darapuding piros a Maillard-reakció
bogyós gyümölcsökkel 61 Habzó vajban sűtés
DESSZERTEK 209 Túrófánk piros bogyós 63 A grillezés ót alapszabálya
74 Túrósoufflé meggydzsemmel gyümölcslekvárral 109 A barnitott és a tisztított
98 Vaníliás krémkaramell 228 Ünnepi mazsolás briós vaj
154 Sörös-vajas palacsinta 252 Fűszeres hókifli 111 A tokéletes vendégváró
Pálinkásfűszeres rebarbarával vajkrém
és almával ITALOK 163 Zöldségek blansirozása
181 Csörögefánk konyakos-Time-os 127 Görögdinnye-paradicsom 165 Félig sült koktélparadicsomok
baracklekvárral Bloody-Mary 167 Spárgalecke
183 Laktózmentes sült tejbegríz 159 Trópusigyümblcs- és „haragos- - zöld és a fehér
tejszínnel és fahéjjal zöld" turmix páratlan és páros 213 Csokoládéganache
185 Mandulás-karamellás napokra 215 A tökéletes tojásfehérjehab
csokoládétarte 178 Forró csokoládé Jatte" 217 Grillázs ,csodapor'
190 Ekler fánk kávés 195 100% piros bogyós gyümölcs- 261 Halfilézés és -szálkázás
mascarponekrémmel ital 263 Klasszikus omlós tészta
193 Mézes-datolyás-kókuszos 207 Téli gin tonic grapefruittal 265 Az Ünnepi főzés ot
zabpehelybonbon és naranccsal alapszabálya

Széll Tamás

Széll Tamás  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 700 Ft
40%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1982
Antikvár könyv
1 400 Ft 840 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
6 000 Ft 4 200 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...