Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Senkinek se nyiss ajtót!

Senkinek se nyiss ajtót! - Nemere István - Régikönyvek
(1 vélemény)

"-Ki az, aki követi? Ismeri? - Két napja a nyomomban van. Két okból jöttem ebbe a kisvárosba, az egyik: mert azt hittem, itt eltűnhetek a szemük elől. - Troyanos asszony, vagy inkább Madame Ruis, most nagyon ideges lett, tördelte az ujjait: - Kérem, védjen meg bennünket! - Szívesen - jöttem vissza a szoba közepére. - Végtére is, ez a foglalkozásom! Azt hiszem, már nem figyelt rám, retiküljéből egy köteg pénzt vett elő, és a kezembe nyomta: - Vigye a kislányt, menjenek a hátsó kijáraton át! - Hová vigyem? - Ahová akarja! - És mi lesz önnel? - Egy telefont várok, itt fognak hívni. Találkoznom kell valakivel, ez legalább annyira fontos. Ezért vagyunk most ebben a városban. Nagyon, nagyon fontos, hát meg kell várnom... Kérem, menjen." A sorozatot előző köteteiből - Élni életveszélyes és Csak kétszer halhatsz meg - már jól ismert, ízig-vérig mai kalandhős, Daniel Skagen ismét veszélyes ügybe keveredik. Az izgalmas, fordulatos történet Svájcban játszódik, s Daniel mellett főhőse egy kedves okos kislány: Begga Troyanos.

Borító tervezők:
Urbán Erzsébet
Kiadó:
Népszava Lap- és Könyvkiadó
Kiadás éve:
1988
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9633227666
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
238 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 12. 28. 12:01

    A Senkinek se nyiss ajtót! című regény kifejezetten mozgalmas, fordulatos krimi. Bár egy sorozat része, önmagában is kiválóan megállja a helyét. Daniel Monti profi testőr. Feladata a tizenkét éves kislány Begga életének megvédése, aki komoly örökség várományosa. Monti hamar rájön, hogy a fenyegetés sokkal valódibb, mint gondolta és az üldözők tekintélyes anyagi bázist igénylő megmozdulásai ezt csak megerősítik. Autós üldözések, folyamatos tűzharcok kísérik menekülésüket.
    Pihentető kikapcsolódás volt olvasni.