Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Spanyol társalgási és külkereskedelmi nyelvkönyv Középfok

Spanyol társalgási és külkereskedelmi nyelvkönyv - Sobieski Artúr, Hole György, Kovács Imre, Szigethy Károly - Régikönyvek
(0 vélemény)

A több kiadást megért külkereskedelmi nyelvkönyvek helyébe 1969 óta új könyvek léptek. A szerzőknek lehetőségük nyílott arra, hogy az előző kötetek tapasztalatait, az oktató és vizsgáztató tanárok valamint a tanulók észrevételeit figyelembe vegyék és az új könyvek megírásánál felhasználják. Az új nyelvkönyv-sorozat egyben hasznosítja a gyorsan fejlődő alkalmazott nyelvészet legújabb eredményeit is. Az új sorozat köteteinek tematikája és beosztása is megváltozott. Az egyes könyvek négy részre tagozódnak. Az I. rész általános társalgási anyag, amely a kötet terjedelmének mintegy a felét foglalja el. A mindennapi élet beszédhelyzeteit jeleníti meg párbeszéd, leíró és elbeszélő szövegek formájában. Az egyes leckékhez bőséges beszéd- és nyelvtani gyakorlatok kapcsolódnak. A II. rész gazdaságföldrajzi olvasmányokat, a III. rész külkereskedelmi szövegeket, a IV. rész a külkereskedelmi levelezés legfontosabb levélmintáit tartalmazza. A két utóbbi rész lényegében szakmai szövegeket dolgoz fel, amelyek szerkezetükben a külkereskedelmi ügylet lebonyolításának a folyamatát követik. Az I. rész az általános nyelvvizsga, a II., III. és IV. rész a külkereskedelmi szakú nyelvvizsga kötelező anyaga. Az elsőnek megjelent német nyelvkönyvet folyamatosan követte az angol, az orosz, a francia majd a spanyol változat. Az öt nyelvkönyv tematikája, szerkezeti felépítése és az egyes leckék beosztása azonos elvek szerint készült, természetesen az egyes nyelvek kívánta speciális eltérésekkel.

Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1977
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Franklin Nyomda
ISBN:
963220428X
Kötés típusa:
félvászon, kiadói papírborítóban
Terjedelem:
446 oldal
Nyelv:
magyar, spanyol
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:

Sobieski Artúr

Sobieski Artúr  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
3 000 Ft 2 100 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
3 200 Ft 2 240 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 300 Ft 1 040 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...