Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Találkozás F.E.A.R.-rel

Találkozás F.E.A.R.-rel - Jackson, Steve - Régikönyvek
(1 vélemény)

A törvény és rend kemény, bátor, megvesztegethetetlen bajnoka: ez vagy TE, az Ezüst Harcos. Emberfeletti erőidet Titánváros ártatlan lakóinak védelmére használod. Munkád sosem szünetel: a város maffiája mindent és mindenkit terrorizál, korrupciót terjeszt, amerre csak jár. A banda - a F.E.A.R. társaság - vezére a Titán Kiborg. Most, hogy hírek szivárogtak ki a F.E.A.R. közelgő vezérkari összejövetelét illetően, a feladatod egyértelmű: derítsd ki, hol lesz az összejövetel, fogd el a Titán Kiborgot és a csoportját, hogy bíróság elé lehessen állítani őket. A pszf erők, a szuper testi erő, a fejlett technológia és a hatalmas pusztító energiák négyese közül bármelyiket választhatod a küldetésed elején. Ezektől - no meg a menet közben hozott döntésektől - függ, képes vagy-e teljesíteni a feladatodat, vagy sem. Kalandod során Hős pontokat nyersz és veszítesz, nyomokat fedezel fel, veszélyekkel nézel szembe, és vad terroristákkal küzdesz meg. Ebben a könyvben új, még izgalmasabb fordulatokkal bővítjük a Fantázia Harcos sorozatban megszokott szabályokat. Két kocka, egy ceruza és egy radír: ez minden, amire szükséged van, hogy belevágj ebbe az izgalmas kalandba. A harc szabályai részletesen ki vannak dolgozva, a kalandlapokon pontosan nyilvántarthatod a szerzett dolgokat és a veszteségeidet is. Rengeteg veszélyen kell átvágnod magad, és a siker egyáltalán nem garantált. TE döntöd el, melyik utat választod, mekkora veszélyt vállalsz és milyen ellenfelekkel küzdesz meg. Nem marad más választásod, mint ölni, különben téged ölnek meg!

Sorozatcím:
Fantázia Harcos 7.
Fordítók:
Kollárik Péter
Illusztrátorok:
Declan Considine
Kiadó:
Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
Kiadás éve:
1993
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda Rt.
ISBN:
9637755446
Kötés típusa:
ragasztott papír
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2018.03.15. 15:00

    Ötletes. Négyféle szuper-erőből lehet választani benne, és mind a néggyel más és más nyomokat lehet megtalálni. Így tulajdonképpen négy teljesen különböző úton lehet végigjátszani.