Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Tanúim lesztek Vasár- és ünnepnapi szentbeszédek a ,,B" liturgikus év szerint

Tanúim lesztek - Bolberitz Pál - Régikönyvek
(0 vélemény)

XVI. Benedek pápa 2008 júliusában, az ausztráliai Sydneyben a katolikus ifjúsági világtalálkozó vezérgondolataként Jézus szavait idézte: „Tanúim lesztek!" Ez a mottója Bolberitz Pál szentbeszédeinek is, melyek a „B" liturgikus év vasár- és ünnepnapi perikópái szerint adnak lelki táplálékot mindazoknak, akik szeretnék elmélyíteni hitüket a Szentírás alapján. A szerző igehirdetései azért örvendenek évtizedek óta nagy népszerűségnek, mert a teológiai megalapozottságot nagyszerűen ötvözi a mindennapok során felmerülő élethelyzetekkel. Kimunkált, időnként aforizma tömörségű megállapításai megragadnak a hallgatóban, hogy később vezérfonálként szolgáljanak az evangéliumi igazságok tettekre váltásában. Sokak óhaja válik valóra, amikor e prédikációk nyomtatott formában is napvilágot látnak, hogy útmutatást adjanak azoknak, akik a hit világosságát és az értelem fényét egyaránt fontosnak tartják a krisztusi küldetés beteljesítésében: „Tanúim lesztek a föld végső határáig".

Borító tervezők:
Koczka Etelka Krisztina
Kiadó:
Szent István Társulat
Kiadás éve:
2008
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szekszárdi Nyomda
ISBN:
9789633618431
Kötés típusa:
fűzött kemény papír
Terjedelem:
202
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 21.00cm
Kategória:

Bolberitz Pál

1941 -
Bolberitz Pál (Budapest, 1941. szeptember 15.) Széchenyi-díjas római katolikus pap, filozófus, egyetemi tanár, a Szent István Akadémia elnöke, a Magyar Kolping Szövetség országos prézese, a Nemzetközi Cusanus Társaság tagja, a Szuverén Máltai lovagrend magisztrális káplánja. Bolberitz Károly fia.

Bolberitz Pál  további könyvei

Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1993
Antikvár könyv
1 000 Ft
30%
Hűségpont:
 
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
800 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 800 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...