Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Tartósító- és húsipari technológia I-III. kötet ÁLtalános ismeretek, Húsipar, Növényi tartósítószer

Tartósító- és húsipari technológia I-III. kötet - Régikönyvek
Tartósító- és húsipari technológia I-III. kötet - Régikönyvek Tartósító- és húsipari technológia I-III. kötet - Régikönyvek Tartósító- és húsipari technológia I-III. kötet - Régikönyvek Tartósító- és húsipari technológia I-III. kötet - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Élelmiszeripari és Begyűjtési Könyv- és Lapkiadó Vállalat.
Kiadás éve:
1952
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szikra Nyomda
Kötés típusa:
félvászon
Terjedelem:
184+352+516 oldalak
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 16.00cm, Magasság: 20.50cm
Súly:
1.10kg
Kategória:

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...