Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Titkaim, neked

Titkaim, neked - Katona Klári, Zsohár Melinda (szerk.) - Régikönyvek
(1 vélemény)

Igenis vannak még sztárok Magyarországon! Pedig minden látszat ez ellen szól, nem-igen találunk hazai példaképeket, kevés olyan ember van ebben az országban, akire valóban felnézünk, és felnézhetünk. Ezekre a "kevesekre" jobban oda kell figyelni! Miattuk és miattunk. Napi problémáik,szakmai válságaik, kétségekkel teli útkereséseik ugyanolyanok, mint a "Tiéd", vagy az "Enyém", de az eredmény őket igazolja. Ők felmutattak valamit. Lehet, hogy olyasmit, amit Te is szerettél volna - vagy még el fogsz érni, de az is lehet, hogy valami egész más területen... Sokat tanulhatunk élettörténetükből. Persze csak akkor, ha éppen tanulni akarunk. Viszont, ha az egésznapos, fárasztó munka után, csak egy pihentető, de izgalmas olvasmányra vágyunk, akkor... Akkor megint csak a megfelelő könyvet tartod a kezedben. Mert nem csak arra ügyelek, hogy legfőbb szlogenemet - "csak a legjobbakkal foglalkozom" - a sorozat minden egyes köteténél betartsam, hanem arra is, hogy érdekfeszítő, igazi olvasmányhoz juttassam a "Humprey könyvei"-nek minden olvasóját. Azt szeretném, hogy az első kötet (Katona Klári - Titkaim, neked) sikere után, akarj megismerkedni azokkal az emberekkel, akiket azért kerestem meg, hogy bebizonyítsam neked: Vannak még sztárok Magyarországon is. Katona Klári, Kulka János, Koltai Róbert, Fa Nándor, Bánfalvi Ágnes...

Kiadó:
New Bridge Kiadó
Kiadás éve:
1993
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Széchenyi Nyomda Kft.
ISBN:
9638416009
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
169 + képmellékletek
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.50cm, Magasság: 18.50cm
Kategória:
Felütés 7
Az egészről röviden 11
Átváltozások 26
"Nagy találkozások" 38
Van idő 51
Titkaim 60
"Egy fiatal felnőtt lány" 70
Klári Katona 86
Lépnék, de hova? 98
"A könnyűzene többről szól..." 113
Műsorvezető: Katona Klári 120
Intermezzó 130
...neked 139
Coda 149

Katona Klári

Katona Klári  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1995
Antikvár könyv
5 500 Ft 3 850 Ft
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 550 Ft
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 550 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2022. 05. 01. 17:53

    Egyszerűen csodálatos, ahogy ennek a jól és olvasmányosan megírt könyvnek sikerül átmentenie Lárika páratlan egyéniségét és művészetének lényegét. A közvetlenül nyílt és érzelmi csúcsokkal teli pályája visszaköszön e könyv lapjain.