Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Új titkok könyve

Új titkok könyve - Nemere István - Régikönyvek
Új titkok könyve - Régikönyvek Új titkok könyve - Régikönyvek
(0 vélemény)

Világunk még ma, a huszadik század vége körül is tele van megfejtésre, magyarázatra váró jelenségekkel – „titkokkal”. Hol az égbolton megjelenő azonosíthatatlan tárgyak/járművek (?) – „UFO”-k – hol egyes embertársaink meghökkentő képességei döbbentenek rá bennünket, mennyi mindent nem ismerünk még igazán. Titkokat rejt a múltunk is: a glozeni régészeti leletek az emberi civilizáció kialakulásával kapcsolatos ismereteink újragondolásával késztetnek, s kérdőjelek sorába botlunk, ha Rudolf trónörökös halálának vagy hajdani híres emberek hirtelen eltűnésének a körülményeit firtatjuk. A sikeres szerző ilyen érdekes „rejtélyekből” és „titkokból” összeállított újabb csokrot nyújt át az olvasóközönségnek.

Kiadó:
Magyar Eszperantó Szövetség
Kiadás éve:
1988
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2. kiadás
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9635712170
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
239 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 19.50cm
Súly:
0.25kg
Kategória:
1. Azonosítatlan objektumok minden mennyiségben 5
2. Kérdőjelek Glozelben 66
3. Egy trónörökös menekülése 74
4. Rejtélyes eltűnések 113
5. Parapszichológusok és bűvészek összecsapása 132
6. A gömbvillámok nyomában 144
7. Jósok és jóslatok 156
8. És miért nem győzött? 192
9. A reménytelen vetélytársak 204
10. Egy magyar író kettős élete 215


Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...