Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Vadak között

Vadak között - Nemere István - Régikönyvek
(1 vélemény)

A száműzött Oban Dorg felesége, Letta a Földre utazik, hogy kieszközölje férje felmentését. Itt azonban titokzatos erők az életére törnek. Valakik mindenképpen meg akarják akadályozni, hogy bebizonyítsa férje ártatlanságát. Ezek az erők még ikerfiai elrablásától sem riadnak vissza.

Sorozatcím:
Népszava Fantasztikus Könyvek
Illusztrátorok:
Vass Mihály
Borító tervezők:
Vass Mihály
Kiadó:
Népszava Lap- és Könyvkiadó
Kiadás éve:
1987
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Sylvester János Nyomda
ISBN:
9633224829
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
214 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.15kg
Kategória:

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

akár 40%
Hűségpont:
 
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 720 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 09. 27. 10:54

    A könyv elvileg egy nagyobb sorozat része, de önállóan is teljesen értékelhető alkotás. Nemere István jövőbeli világa nagyon érdekes – egyfajta félkész utópia, ahol már-már kialakulóban van az emberi harmónia és a tökéletesen, nem diktatorikusan létrejövő egység, ám a világot még fenyegetik bűnözők… És ennek a regénynek pont ez a témája. Igazi thriller, sok izgalommal, kalanddal, rejtélyes rossz-fiúkkal és egy kompetens, de gyanús segítővel. Azt hiszem, nem érdemes különösebben vázolni a fordulatokat, mégiscsak igazi Nemere művel van dolgunk. A vége kicsit váratlan volt, de legalább ez is működőképes megoldás.