Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Vagdalthús-különlegességek

Vagdalthús-különlegességek - Klever, Ulrich - Régikönyvek
(0 vélemény)
Fordítók:
Török Szabolcs
Kiadó:
Pesti Szalon Könyvkiadó
Kiadás éve:
1994
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft
ISBN:
9636050252
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
56
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 16.50cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
TARTALOM
Előszó helyett 4
Hogyan bánjunk a darált hússal? 5
Hogyan vásároljunk darált húst? 5
A darált hős kezelése otthon 5
Milyen darált húsok vannak? 6
Gyakorlati tanácsok a fasírtmassza elkészítéséhez 7
Húspogácsák, hamburgerek és gombócok 8
Berlini húspogácsa 8
Sült tatár 11
Bajor frikadell 11
Hamburger 12
Borsos hamburger 12
Bárányburger 13
Polpetti 13
Citromos mártások 14
Köfteszi 14
Scsevapcsicsa 14
Petrezselymes rolád 14
Keftedesz 15
Sis köfte 16
Csuletász 16
Húsgombóc sörmártásban 16
Königsbergi húsgombóc 17
Fasírozottak és felfújtak 18
Hamis nyúl 18
Töltött vagdalt 18
Hálóban sült fasírozott svájci módra 19
Keleties ürüfasírt 20
Vagdaltpástétom "dobozban" 20
Vagdalt zöldségágyon 21
Kelvirágfelfújt 22
Savanyúkáposzta-felfújt 22
Almás vagdaltfelfújt lengyel módra 23
Muszaka 23
Lasagne verde 24
Tatár bifsztek és hackepeter 25
Tatár bifsztek 25
Csípős tatár 25
Tatár bifsztek gombasalátával 26
Hackepeter 26
Levesek, márások, egytálételek 29
Húslevesek májgaluskával 29
Olaszos levesgombóc 29
Olívás levesgombóc 29
Olívás sugo 30
Bolognai sugo 31
Paradicsomos sugo 31
Chili con carne 32
Polenta öntettel 32
Tükörtojás bárányvagdalton 33
Zöldbab egytálétel 33
Töltött ételek, tekercsek 34
Töltött uborka vagy cukkini 34
Töltött padlizsán vagy paradicsom 34
Zebra padlizsán törökösen 35
Amerikai töltött paprika 36
Töltött káposztafej 39
Szárma 39
Mici néni töltött káposztája 40
Spenótos batyu 41
Levelibéka 41
Töltött burgonyaropogós 42
Ravioli 42
Vontons 43
Cannelloni gombával 44
Töltött fánk 45
Tojás kabátban 46
Bécsi húsos rétes 46
Töltött kebab 49
Ételkülönlegességek a nagyvilágból 50
Húsos lepény vincellér módra 50
Húsos lepény fejtetőn 50
Quiche tatár 51
Bárányvagdalt 52
Kebab grillen 52
Tamale pie 53
Pirog 53
Töltött szőlőlevél órómai módra 54
Recept- és tárgymutató 55

Klever, Ulrich

Klever, Ulrich  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1980
Antikvár könyv
800 Ft 640 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...