Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából Mérgező anyagok - toxinok

Válogatott fejezetek az élelmiszerkémiából - Nedelkovits János Dr., Major József - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Tankönyvkiadó Vállalat
Kiadás éve:
1962
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Felsőoktatási Jegyzetellátó Vállalat
Kötés típusa:
tűzött
Terjedelem:
45
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 16.00cm, Magasság: 23.00cm
Kategória:
TARTALOM
Bevezetés 3
Élelmiszerek technológiai feldolgozása során felhasznált adalékanyagok, melyek mérgezést okozhatnak 6
Antimikrobiális vegyületek 6
Stabilizátorok/emulgeáló szerek, állományjavítók 10
Színezék 12
Anorganikus és organikus szennyezések 18
Fémi mérgezések 18
Műanyagok 20
Élelmiszerekhez a termesztés során jutó esetleg mérgező vegyületek 23
Növényvédőszerek 23
Állattenyésztésben felhasznált antibiotikumok 26
Egyes élelmiszerek természetes eredetű mérgező anyagai 28
Alkaloidok 28
Fitotoxinok 30
Illó olajok 33
Állati termékek 33
Élelmiszerekben fertőzés útján jutó mikroorganizmusok termelte mérgező anyagok 34

Nedelkovits János Dr.

Nedelkovits János Dr.  további könyvei

10%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 900 Ft
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1973
Antikvár könyv
1 800 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...